«Στο σκαμνί» ο Ζάεφ (!) για μίζα 160.000 ευρώ

«Στο σκαμνί» ο Ζάεφ (!) για μίζα 160.000 ευρώ30.01.2018Παρασκήνιο

Μίζα 160.000 ευρώ, που φέρεται ότι πήρε ο Ζόραφ Ζάεφ όταν ήταν δήμαρχος στην πόλη Στρούμπιτσα, προκαλεί πολιτικό σεισμό στα Σκόπια και σοβαρότατα προβλήματα στον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας.

Η υπόθεση -την αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1- πρόκειται να εκδικαστεί στα τέλη Φεβρουαρίου και, σύμφωνα με το κατηγορητήριο,

ο Ζάεφ δωροδοκήθηκε από επιχειρηματία προκειμένου να νομιμοποιήσει καταπατημένες γαίες.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον παγίδευσαν οι αντίπαλοί του, ωστόσο υπάρχει επιβαρυντικό βίντεο του ίδιου με τον επιχειρηματία. Εν τω μεταξύ, σε δημοψήφισμα θα τεθεί το όνομα των Σκοπίων, εφόσον υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα, ανέφερε ο Ζάεφ (παρά τις ενστάσεις των αλβανοφώνων), στέλνοντας μήνυμα στα κόμματα της αντιπολίτευσής του και ιδίως στον πρόεδρο των Σκοπίων, που τηρεί σκληρή γραμμή και δηλώνει «έχουμε όνομα, και αυτό είναι “Μακεδονία”».

«Ολοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί, αλλά μπορεί και όχι. Σίγουρα η κυβέρνηση έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη, όμως είμαι πεπεισμένος ότι ο πρόεδρος της χώρας, η αντιπολίτευση και όλοι οι πολιτικοί παράγοντες θα βρούμε λύση που θα διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια του λαού και της χώρας μας» σημείωσε ο κ. Ζάεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα