Στο Ποτάμι ονειρεύονται ρυθμιστικό ρόλο για την επομένη των εκλογών

Στο Ποτάμι ονειρεύονται ρυθμιστικό ρόλο για την επομένη των εκλογών09.10.2018Πρόσωπα

Το Ποτάμι έχει στερέψει, τους ψηφοφόρους από τη Σεβαστουπόλεως τους κοιτάζουν με το... καλαμάκι, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης ακάθεκτος υποστηρίζει ότι το κόμμα θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και θα πρωτοστατήσει στις εξελίξεις την επόμενη ημέρα των εκλογών

Αν δεν εκλάβει κανείς τα όσα λέει ο κ. Θεοδωράκης ως χιούμορ, τότε μάλλον τα στελέχη του Ποταμιού ζουν σε εικονική πραγματικότητα.

«Η σκέψη μας είναι πολύ απλή: Δυνατό Ποτάμι, συγκεκριμένες λύσεις

και συζήτηση πώς αυτές οι λύσεις θα είναι κυβερνητική πολιτική την επόμενη μέρα των εκλογών» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Κρήτη, όπου βρέθηκε χθες, και συμπλήρωσε: «Πρέπει το Ποτάμι να είναι δυνατό να πει τις απόψεις του και αυτές οι απόψεις να συμφωνηθούν με τον νικητή των εκλογών ότι θα περιληφθούν σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα».

Επανέλαβε επίσης την ομόφωνη απόφαση των στελεχών του Ποταμιού για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές, λέγοντας ότι «κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να συναντήσουμε ξανά παλιούς και νέους φίλους, να τους πούμε ότι το Ποτάμι είναι παρόν». Αναφερόμενος στην ανάγκη για πολιτική σταθερότητα στην παρούσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέφερε την πρότασή του «να δεσμευτούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας, ότι το 2020 με αφορμή την προεδρική εκλογή δεν θα έχουμε ξανά εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα