Σοκ! 26χρονος κατέσφαξε τους παππούδες του στην Καβάλα

Σοκ! 26χρονος κατέσφαξε τους παππούδες του στην Καβάλα07.09.2018Αστυνομικά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από την άγρια δολοφονία δύο ηλικιωμένων από τον ίδιο τους τον εγγονό!

Ο 26χρονος δράστης ομολόγησε το έγκλημα, ενώ τα αίτια ερευνώνται από τις Αρχές.

Το άτυχο ζευγάρι, ηλικίας 89 ετών η γιαγιά και 84 ετών ο παππούς, διέμενε στη συνοικία του Προφήτη Ηλία με τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα ηλικιωμένα άτομα (γονείς του πατέρα του δράστη) βρήκε μαχαιρωμένα η μητέρα του δράστη, η οποία ομολόγησε την πράξη του γιου

της στους αστυνομικούς.

Το στυγερό έγκλημα φέρεται ότι ομολόγησε και ο 26χρονος θύτης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές σε διάστημα ενός έτους στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Ο νεαρός άντρας εργαζόταν περιστασιακά μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μελισσοκόμος, ενώ η οικογένεια έχει ακόμα έναν γιο, που είναι φοιτητής.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο νεαρός άντρας σκότωσε με μαχαίρι τους δύο ηλικιωμένους, επιφέροντάς τους πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή συνέλαβαν τον 26χρονο, ο οποίος κατά την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ομολόγησε την πράξη του, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει γίνει γνωστό τι διημείφθη ανάμεσα στον ίδιο και στους ηλικιωμένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα