Σαββίδης: Νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος!

Σαββίδης: Νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος!20.04.2018Πρόσωπα

«Θέλω νίκες ως το τέλος» ήταν το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη (φωτό) προς τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», εν όψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη την Κυριακή!

Προτού, λοιπόν, έρθει η ώρα του μεγάλου τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, άπαντες στον ΠΑΟΚ

έχουν μία αποστολή, που δεν είναι άλλη απ' το να κερδίσουν όλες τις εναπομείνασες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Οχι μόνο για να έχουν ψυχολογία νικητών οι παίκτες στον επερχόμενο τελικό, αλλά και για λόγους γοήτρου.

Γι' αυτό ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παράλληλα τόνισε: «Είμαι δίπλα σας». Πρόκειται για μία δήλωση με ακόμα μεγαλύτερο νόημα, εφόσον αναλογιστούμε ότι όλα αυτά ειπώθηκαν εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που κατέθεσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την ποινή τριετούς απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, που του επιβλήθηκε μετά το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα (11/03). Πάντως, από το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με την Ξάνθη θα απέχει ο τιμωρημένος Δημήτρης Πέλκας, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κάρτες.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός με 10 γκολ και 11 ασίστ φέτος είναι ο κινητήριος μοχλός στο κέντρο του ΠΑΟΚ, έχοντας τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών συλλόγων του εξωτερικού, όπως η Μπενφίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα