Παραμένουν αδιάθετα 3.000.000 ευρώ από τις προηγούμενες φορολοταρίες

Παραμένουν αδιάθετα 3.000.000 ευρώ από τις προηγούμενες φορολοταρίες30.01.2018Πρόσωπα

Χρηματικά έπαθλα της τάξης των 3.000.000 ευρώ, που προέκυψαν από τις προηγούμενες 11 φορολοταρίες, παραμένουν αδιάθετα, καθώς οι νικητές δεν έχουν ακόμη δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ)!

Η προθεσμία για τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού είναι τρεις μήνες από την κλήρωση, ενώ στον λογαριασμό ο νικητής θα πρέπει να εμφανίζεται ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος. Η δήλωση του λογαριασμού γίνεται στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.
Σε

περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Σήμερα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φορολοταρία του 2018, η δωδέκατη συνολικά από τότε που υιοθέτησε το υπ. Οικονομικών την εν λόγω πρακτική, από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η οποία αφορά τις δαπάνες των φορολογουμένων που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2017). Και από αυτήν την κλήρωση θα προκύψουν 1.000 τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής, τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα