Κυριάκος Βελόπουλος: Δεν ντρέπεστε για τη δήλωση του Ζάεφ;

Επιτέθηκε κατά μέτωπο στην κυβέρνηση για τη στροφή 180 μοιρών, επικαλούμενος το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας»

Στη Βουλή έφτασε το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «δημοκρατίας» για την πλήρη μετάλλαξη της Ν.Δ., που από ακραιφνής πολέμιος της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατέληξε να δίνει… μάχες για τα Σκόπια. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης

για τη στροφή 180 μοιρών, επικαλούμενος το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, το οποίο και κατέθεσε στα πρακτικά.

«Δείτε την εφημερίδα “δημοκρατία”» είπε ο Κυριάκος Βελοπουλος. «Στο εξώφυλλό της έχει φωτό του πρωθυπουργού με τον Ζόραν Ζάεφ και τίτλο: “Κυριάκο έδωσες μάχες για τη Βόρεια Μακεδονία”. Και αυτό δεν το λέει η “δημοκρατία”, αλλά ο Ζάεφ» επισήμανε, για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Ήθελα να ήξερα, οι Μακεδόνες βουλευτές δεν ντρέπονται; Να το λέει αυτό ο Ζάεφ μέσα στην Αθήνα; Αυτή η δήλωση δεν σας κάνει να ντρέπεστε;» Βεβαίως, τα εύλογα ερωτήματα που έθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα παρέμειναν αναπάντητα, καθώς ούτε ένας από τους δεκάδες -κατά τα λοιπά λαλίστατους- βουλευτές της Ν.Δ. που έλαβαν τον λόγο χθες στη Βουλή δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τις «μάχες» που έδωσε ο πρωθυπουργός για τα Σκόπια.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό και αναφορικά με την ελληνοτουρκική κρίση, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε ενημερώθηκε για την περιβόητη τριμερή στο Βερολίνο. «Έχω να πω ότι ο πρωθυπουργός είπε ψέματα σε εμένα. Εμένα δεν με ενημέρωσε ποτέ για τη συμφωνία που έκανε με τη Μέρκελ και τους Τούρκους» εξήγησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, επιτιθέμενος και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καταγγέλλοντας ότι παραβίασε το Διεθνές Δίκαιο, λέγοντας ότι οι Αφγανοί δικαιούνται άσυλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα