Κυριάκος: Παράδειγμα η Κύπρος για την έξοδο από τα Μνημόνια

Κυριάκος: Παράδειγμα η Κύπρος για την έξοδο από τα Μνημόνια24.11.2017Πρόσωπα

«Παράδειγμα προς μίμηση» χαρακτήρισε την Κύπρο για τις οικονομικές επιδόσεις της και την έξοδο από το Μνημόνιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο

Αναστασιάδη (φωτό) και αναφέρθηκε στην κρίση που αντιμετώπισε η Κύπρος το 2013:

«Καταφέρατε, ακολουθώντας μια αυστηρή πολιτική, αλλά ταυτόχρονα προσηλωμένη στον στόχο, να οδηγήσετε την Κύπρο στην έξοδο από τα Μνημόνια και να έχετε -όπως βλέπω τελευταία- εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης» είπε ο κ. Μητσοτάκης, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να διδαχθεί από την κυπριακή εμπειρία και σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια που βιώνει ο τόπος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον 71χρονο πολιτικό, που θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι και η Ελλάδα μπαίνει πια σε έναν δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από τα πολλά αδιέξοδα που η κρίση προκάλεσε» είπε ο κ. Αναστασιάδης και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι, όντως, να υπάρξει μια συνέπεια στις πολιτικές που ακολουθούνται και στις προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου να υπάρξει τόλμη και αποφασιστικότητα. Αυτά είναι η συνταγή της επιτυχίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα