ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 22/09/2020

➥ Η μήνυση Ερντογάν εναντίον της «δημοκρατίας» δείχνει και πόσο… καπίστρι έχει κόψει ο Τούρκος πρόεδρος.

➥ Ενοχλήθηκε τόσο πολύ από δημοσίευμα σε άλλη χώρα (!), την οποία τραμπουκίζει εδώ και μήνες, και ζητά από τη «Δικαιοσύνη» της χώρας του (αυτή που έχει ρίξει στα μπουντρούμια δεκάδες δημοσιογράφους) να τραβήξει το αυτί των Ελλήνων!

➥ Και μόνο η πράξη του δείχνει την αντίληψή του για την ελευθερία του λόγου, την οποία θέλει να πολεμήσει και στο εξωτερικό!

➥ Ετι δε, η κινητοποίηση τόσων δυνάμεων εναντίον ενός δημοσιογραφικού μέσου φανερώνει και πόσο εύθραυστη είναι η φαινομενικά

μεγάλη ισχύς του. Αρκεί ένα πρωτοσέλιδο (σε γλώσσα και ύφος που καταλαβαίνει ο ίδιος) ώστε να νιώσει ότι απειλείται.

➥ Εβαλε λυτούς και δεμένους, υπουργούς και Γκρίζους Λύκους, δικηγόρους και χάκερ, ταλιμπανέζους και βασιβουζούκους διαφόρους να καταριούνται (!!!) την εφημερίδα, να απειλούν με κόψιμο κεφαλιών, να κάνουν και να λένε μύρια όσα κομπαρσιλίκια ανάξια του ανθρώπινου είδους.

➥ Ενα πρωτοσέλιδο τον έτσουξε τόσο. Φαντάσου να τολμούσε να έρθει σε σοβαρή κόντρα με τον Ελληνικό Στρατό και ν’ άρχιζε να μετράει πόσα σκάφη και αεροσκάφη του γίνονται αποικίες για τσιπούρες στο ελληνικό αρχιπέλαγος. Στις πρώτες δύο φρεγάτες θα έπαιρνε με τους κουβάδες τα ηρεμιστικά.

➥ Το μόνο κακό σε αυτή την υπόθεση είναι η στάση μερικών ελληνοφώνων, οι οποίοι θα χαίρονταν πολύ αν τους δινόταν η ευκαιρία να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη εναντίον της «δημοκρατίας».

➥ Θα γούσταραν τα γιουσουφάκια αυτά να φορέσουν και κανονική κουκουλίτσα, ως προστατευόμενοι μάρτυρες…
π

Keywords
Τυχαία Θέματα