ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 19/10/2021

➤ Και γιατί να θέσει υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου και να μην είναι υποψήφιος και ο Κώστας Σημίτης;

➤ Ναι μεν το Μνημόνιο ήταν μια δυνατή εμπειρία, η οποία κατέστρεψε την Ελλάδα (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά) για κάναν αιώνα και βάλε, αλλά ο Σημίτης έχει άλλη χάρη.

➤ Επί Κώστα Σημίτη είχαμε τα αλησμόνητα

Ιμια, μια ξεφτίλα κι ένα όνειδος άνευ προηγουμένου. Τελικά, όσο κι αν ψάξει κάποιος σε ιστορικά βιβλία να βρει κάτι αντίστοιχο, και θα κουραστεί και δεν θα τα καταφέρει.

➤ Πότε άλλοτε είχαμε βγάλει ολόκληρο Στόλο έξω, είχε δοθεί στο εσωτερικό και το εξωτερικό η εικόνα ότι πάμε για πόλεμο με την Τουρκία και ο πρωθυπουργός διέταξε να υποστείλουμε σημαία από εθνικό έδαφος και να γυρίσουμε ατιμασμένοι και με σκοτωμένα τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης);

➤ Πότε άλλοτε είχαμε λουστεί τέτοιο ρεντίκολο και ο πρωθυπουργός, αντί να κρυφτεί στο υπόγειο όποιου θα καταδεχόταν να τον κρύψει, πήγε στη Βουλή και ευχαριστούσε δημοσίως τους Αμερικανούς για την παρέμβασή τους;

➤ Πότε άλλοτε απωλέσθη εθνικό έδαφος χωρίς να ρίξουμε τουφεκιά;

➤ Ο Κώστας Σημίτης είναι δικαιωματικά ο ένας και μόνος και αρμόζων και μόνιμος και αναντικατάστατος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Με τα Ιμια και την υπόθεση Οτσαλάν κέρδισε μια θέση στην Ιστορία, την οποία ουδείς μπορεί να του στερήσει.

➤ Πραγματικά, αξίζει τον κόπο να συλλεγούν υπογραφές και να πάει μια ομάδα ρεκτών πασοκτζήδων στον Σημίτη για να του ζητήσουν να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

➤ Σε αυτό το κόμμα, πρώτα ο Σημίτης ταιριάζει και ο ΓΑΠ έρχεται δεύτερος.
π

Keywords
Τυχαία Θέματα