ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 03/03/2021

➤ Το δούλεμα Μητσοτάκη, με τη βοήθεια «ειδικών», βεβαίως βεβαίως, συνεχίζεται. Διαπίστωσαν, λένε, ότι τα «λοκντάουν» δεν λειτουργούν και θα κοιτάξουν να λάβουν «έξυπνα μέτρα». Δεν χρειάζεται! Τα μέτρα που έχουν λάβει είναι τα εξυπνότερα που θα μπορούσε να επινοήσει ο πλέον ευφάνταστος ανθέλληνας.

➤ Με τα μέτρα Μητσοτάκη και κορονοϊό έχεις και περιορισμούς τύπου Βενεζουέλας – Μογγολίας – Βόρειας Κορέας και μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή. Ο Ερντογάν αυτοπροσώπως ίσως και να άφηνε μια πέτρα πάνω στην πέτρα όρθια, έτσι για το γούστο. Οι «άριστοι», όμως του Κούλη ούτε μία.

Τα μέτρα ήταν τόσο «έξυπνα», ώστε τα καλοταϊσμένα σκυλιά της κατεστημένης ενημέρωσης σκυλόβριζαν τους παπάδες που τολμούσαν να κοινωνήσουν στη ζούλα καμιά δεκαριά πιστούς και ταυτόχρονα έκαναν την πάπια με τα κομμούνια που διαδήλωναν για το Πολυτεχνείο, τον Κουφοντίνα κ.λπ.

➤ Τα μέτρα του Κούλη και των «ειδικών» ήταν τόσο έξυπνα, ώστε έχουν αφεθεί ξαμολημένοι όλοι οι λαθρομετανάστες και καμπανιάζονται με πρόστιμα τα κορόιδα οι φορολογούμενοι, που προσπαθούν να τηρήσουν τον νόμο.

➤ Πολύ έξυπνα μέτρα. Σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα σου, διαδηλώνουν δίπλα σου, σε βρίζουν, αν σου χαλαρώσει η μάσκα και πέσει λίγο κάτω από τη μύτη σου, σε προστιμάρουν και επιδοτούν με το υστέρημά σου την πολυτελή διαβίωση εκείνων που έχουν γράψει τους νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

➤ Η ευφυΐα των μέτρων είναι τόσο μεγάλη, ώστε το χρέος της Ελλάδας σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου 365 δισ. ευρώ και το ποσοστό του χρέους επί του ΑΕΠ φτάνει το 216% (όταν το 2009, λίγο πριν από το Μνημόνιο, έκλεισε με ποσοστό 126,8%).

➤ Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την εξωφρενική πολιτική της είναι υπόλογη για τη βιβλική καταστροφή που έρχεται στην οικονομία αλλά και στην κοινωνία, και πρέπει να σκεφτεί αληθινά… έξυπνα μέτρα για να αποφύγει αυτό που πλησιάζει.
π

Keywords
Τυχαία Θέματα