ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 26/01/2023

Η δημοφιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει πάει για χειμερινό μπάνιο, δεν ξέρει κολύμπι, συνέχεια καταδύεται και ουδέποτε… πατώνει.

● Τα ποσοστά της δημοφιλίας της κυρίας Σακελλαροπούλου είναι αντίστοιχα της δημοφιλίας των ιδεών της. Σύμφωνα με την Public Issue, συγκεντρώνει μόλις 30% θετικές γνώμες (11% θετικές και 19% μάλλον θετικές) από τους πολίτες, ενώ οι αρνητικές ανέρχονται στο 60%.

● Ουδέν πέρασε απαρατήρητο∙ ούτε οι στρατιωτικές παρελάσεις όπου στην εξέδρα των επισήμων

στεκόταν κορδωμένο και το αμόρε της ούτε οι… ντρίμπλες που έκανε στην Εκκλησία για να μη φιλήσει το Ευαγγέλιο ούτε η μη ανάκρουση του Εθνικού Υμνου κατά τη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς του 2021 ούτε η βουβαμάρα στα μείζονα ζητήματα ούτε η νεοταξική χαρντκορίλα που εκπέμπει ο λόγος της.

● Οι δημοφιλίες των Προέδρων της Δημοκρατίας είναι καλύτερες όσο πιο πίσω πάμε στον χρόνο. Οι δημοφιλέστεροι ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος (86% θετικές γνώμες, 11% αρνητικές) και ο Κάρολος Παπούλιας της 1ης, προμνημονιακής θητείας του (84% θετικές, 5% αρνητικές).

● Ακολουθεί η δεύτερη προεδρία (η μνημονιακή) του Κάρολου Παπούλια (57% θετικές, 40% αρνητικές) και έπεται ο Προκόπης Παυλόπουλος με τη Συμφωνία των Πρεσπών (62% θετικές, 33% αρνητικές). Τελευταία και καταϊδρωμένη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ποσοστό αντιπάθειας στους πολίτες που φτάνει το 60%.

● Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το διαδίκτυο έφαγε λάχανο το… μεγαλείο των Προέδρων της Δημοκρατίας. Οσο δεν υπήρχε ή δεν ήταν διαδεδομένο, καλυπτόταν από την ομερτά κι από το σπατουλάρισμα του κατεστημένου Τύπου.

● Τώρα τα καμώματα και τα ελλείμματα των Προέδρων της Δημοκρατίας μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο κι αυτό δεν βοηθά ιδιαίτερα την υστεροφημία τους.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα