ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 10/07/2020

➥ Αν πιστέψεις αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση, τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πρώτος Πακιστανός υπουργός σε ελληνική κυβέρνηση!

➥ Ο Άδωνις εμφανίστηκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή στον Alpha και η όψη του παρέπεμπε είτε σε άνθρωπο που γεννήθηκε στο Καράτσι είτε σε κάποιον που τον ξέχασαν στο σολάριουμ και «άρπαξε» (από λίγο έως πολύ).

➥ Πάντως, η θυμηδία

που προκάλεσε η μελαμψή μουτσουνίτσα στην τηλεόραση εξατμίστηκε άμα τω ακούσματι των φρικτών απόψεών του για το σκάνδαλο, που η ΕΥΠ υπέκλεψε συνομιλίες με πρώην υπουργό της Ν.Δ. ο οποίος «ψώνιζε» ανήλικες για όργια.

➥ Στην εκπομπή του κ. Χατζή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «παράνομες πράξεις στην ιδιωτική ζωή» αυτού του είδους την εγκληματική, χυδαία, νοσηρή και αντικοινωνική συμπεριφορά.

➥ Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προσπάθησε να κάνει… συμψηφισμό, συγκρίνοντας στήσιμο δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού με την ασέλγεια σε ανήλικο παιδί!

➥ Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Ως προς τον πρώην υπουργό, που φαίνεται σε καταγραφές να μιλάει γι’ αυτά τα θέματα με μία ελαφρότητα, εγώ δεν γνωρίζω ποιος είναι, γιατί στα δημοσιεύματα δεν υπήρχε το ονοματεπώνυμό του. […] Αν υπάρχει πράγματι ονοματεπώνυμο πρώην υπουργού, δεν έχει θέση στη Ν.Δ. […]».

➥ Και τώρα έρχεται το θανάσιμο χτύπημα στη λογική και στο κοινό περί δικαίου και ηθικής αίσθημα. Απεφάνθη ο «μπουμπούκος»:

➥ «Αλλά η σύγκριση της προσωπικής και ατομικής συμπεριφοράς ενός υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα, με το τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των κυβερνητικών του καθηκόντων προσπαθώντας να στήσει έναν δημόσιο διεθνή διαγωνισμό, έχει οποιαδήποτε σχέση; Αν κάποιος έκανε στην ιδιωτική του ζωή παράνομες πράξεις να τιμωρηθεί, αλλά στην ιδιωτική του ζωή τα έχει κάνει, όχι δημόσια».

➥ Τα όρια της αηδίας και της σήψης έχουν προ πολλού ξεπεραστεί…
π

Keywords
Τυχαία Θέματα