Η γιορτή της Κηφισιάς!

Η γιορτή της Κηφισιάς!10.05.2019Ρεπορτάζ

Ανθοκομική Εκθεση έως τις 19 Μαΐου

Πολύχρωμα λουλούδια και μεθυστικές μυρωδιές σε ένα άλσος γεμάτο με πανύψηλα δέντρα συνθέτουν τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό στην Κηφισιά. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η περιοχή γιορτάζει την αναγέννηση και την ομορφιά της φύσης μέσα από την 65η Ανθοκομική Εκθεση, η οποία άνοιξε τις πύλες της πριν από μία εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου.

Η λαμπρή τελετή των εγκαινίων άρχισε με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του δήμου και ακολούθησε η τέλεση του αγιασμού από τον γενικό αρχιερατικό επίτροπο, π. Χρίστο Κυριακόπουλο.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην ομιλία του ευχαρίστησε και συνεχάρη όσες και όσους εργάστηκαν σκληρά για την Ανθοκομική Εκθεση, ενώ κάλεσε τους πολίτες να την επισκεφτούν. «Στον δήμο μας μετατρέπουμε την παράδοση σε δυναμική τεχνογνωσία.

Οι κηπουροί των παλιών αρχοντικών είναι οι παππούδες των σημερινών φυτωριούχων και παραγωγών. Στο Αλσος Κηφισιάς ανθίζει η καινοτομία, η ελπίδα και η αισιοδοξία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Γιάννης Παντελεάκης μίλησε για τις δράσεις και το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα της 65ης Ανθοκομικής Εκθεσης, το οποίο θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μητέρας, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, εκθέσεις φωτογραφίας, μαθήματα χορού και πολλά άλλα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα κάθε ημέρας στην ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς (kifissia.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα