Η... αγαπημένη του Σόρος στα Σκόπια προκαλεί για το «Μακεδονία ξακουστή»

Η... αγαπημένη του Σόρος στα Σκόπια προκαλεί για το «Μακεδονία ξακουστή»07.11.2018Παρασκήνιο

Τελικά, όποια... πέτρα και αν σηκώσεις στα Βαλκάνια, θα βρεις έναν άνθρωπο του Σόρος

Ο λόγος για την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ και υπουργό Αμυνας της FYROM Ραντμίλα Σεκερίνσκα, που δήλωσε οργισμένη με τους Ελληνες, γιατί «τολμούν» να τραγουδούν στις παρελάσεις το «Μακεδονία ξακουστή»! Το θέμα αποκάλυψε το Star.

Σύμφωνα

με αυτό, η Σεκερίνσκα τόνισε ότι τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν κινούνται στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, ενώ προανήγγειλε ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το θέμα στις συναντήσεις τους με Ελληνες αξιωματούχους. Μάλιστα, η αντιπρόεδρος του Ζάεφ κατηγόρησε και τους Ελληνες ως... επιρρεπείς στη βία, προφανώς λησμονώντας τι έχει συμβεί πρόσφατα στη χώρα της με τους Αλβανούς που ζουν σε αυτήν και αποτελούν κυβερνητική συνιστώσα, αλλά και στη Βουλή της. Ποιο όμως είναι αυτό το... λαμπρό αστέρι των Σκοπίων, που παραδίδει μαθήματα Ιστορίας στη χώρα μας;

Η κυρία Σεκερίνσκα εγκαινίασε την καριέρα της ως βοηθός δημοσίων σχέσεων στο Ινστιτούτο «Open Society», το οποίο χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος. Από κει και πέρα, άνοιξαν εντελώς συμπτωματικά οι δρόμοι της ανέλιξής της, σε σημείο να διατελέσει υπηρεσιακή πρωθυπουργός επί τρεις εβδομάδες, όταν ο Τσεβρενκόφσκι παραιτήθηκε για να αναλάβει την προεδρία, ενώ τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς εκτέλεσε χρέη αναπληρώτριας πρωθυπουργού στον διάδοχο του Τσερβενκόφσκι, Χάρι Κοστόφ. Τις σχέσεις της με τον Σόρος δεν τις διέκοψε, καθώς η Ραντμίλα Σεκερίνσκα είναι μέλος της πανευρωπαϊκής «δεξαμενής σκέψης» European Council on Foreign Relations, η οποία χρηματοδοτείται επίσης από το «Open Society» του Τζορτζ Σόρος!

Keywords
Τυχαία Θέματα