Γάμος και βάφτιση μαζί - Τα απαραίτητα κοσμήματα εκείνης της ημέρας!

Γάμος και βάφτιση μαζί - Τα απαραίτητα κοσμήματα εκείνης της ημέρας!10.07.2019Ρεπορτάζ

Το καλοκαίρι είναι η πιο όμορφη εποχή για γάμο και βάφτιση ή για γαμοβάφτιση μιας και τώρα τελευταία η ένωση των δύο μυστηρίων αποτελεί όχι απλά μία νέα τάση, αλλά...

... είναι και πολύ βολική για πολλά ζευγάρια που λόγω χρόνου και συγκυριών δεν προλαβαίνουν να τελέσουν τα δύο μυστήρια ξεχωριστά. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι επίσης

και ο οικονομικός, αφού τα έξοδα περιορίζονται. Για να προετοιμάσετε σωστά εκείνη την ημέρα, σίγουρα χρειάζεται χρόνος και όρεξη. Είναι ωστόσο μια διαδικασία που μπορεί να μετατραπεί σε ευχαρίστηση αν -ειδικά- στα σημαντικά κομμάτια αυτής της προετοιμασίας συνεργαστείτε με επαγγελματίες που θα σας προτείνουν είτε για την ώρα του μυστηρίου, είτε για την δεξίωση, ολοκληρωμένες λύσεις.

Επηρεασμένοι από τα καταπληκτικά κοσμήματα της εταιρείας Vitopoulos, στο παρόν άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο συμβολικά και απαραίτητα κοσμήματα και αξεσουάρ που κάνουν έναν γάμο και μία βάφτιση να ξεχωρίζει.

Στέφανα γάμου

 

Η ελιά είναι από τα αρχαιότερα και παλαιότερα σύμβολα, με μεγάλη διαχρονική αξία. Συμβολίζει την ευημερία και τον πλούτο και δεν μπορεί να λείπει από έναν παραδοσιακό και προσεγμένο στις λεπτομέρειες γάμο. Τα νυφικά στέφανα γάμου με φύλλα Ελιάς Ασήμι 925 ή επάργυρα, συνοδεύονται από πολυτελές κουτί. Online τιμή -20%, σε μοναδική προσφορά.

Η εταιρεία Vitopoulos μπορεί να προσαρμόσει το σχέδιο στην καράφα και το ποτήρι της επιλογής σας.

Βέρες γάμου

Γαμήλια ένωση, χωρίς τις βέρες δεν νοείται! Έτσι κι αλλιώς όλα από εκεί ξεκινούν, με την πρόταση γάμου, όπου πρωταγωνίστρια είναι η βέρα.

 

Η σειρά S της εταιρείας Stergiadis προσφέρει βέρες γάμου 9,14,18Κ πολύ ελαφριές σε χρυσό, λευκόχρυσο και συνδυασμό των δύο. Ύστερα από παραγγελία μπορεί να βγει και σε απόχρωση του ροζ. Δημοφιλής επιλογή είναι οι λευκόχρυσες που θα βρείτε εδώ unisex, με φάρδος 4mm. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ή να έρθετε στο κατάστημα στο Ελληνικό για να δοκιμάσετε τις βέρες.

Βαπτιστικοί σταυροί

Ο βαφτιστικός σταυρός είναι ένα από τα πιο πολύτιμα, σημαντικά και ακριβά δώρα που καλείται να κάνει ο νονός στο νεοφώτιστο. Οι βαπτιστικοί σταυροί έχουν μεγάλη ιστορία ήδη από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια και συνδέονται σε βάθος με το μυστήριο της βάπτισης.

Αν πρόκειται να γίνετε νονός ή νονά και ψάχνετε βαπτιστικό σταυρό για αγόρι ή για κορίτσι, μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από λεπτεπίλεπτα, διακριτικά σχέδια ή πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες επιλογές από διπλή όψη, ασύμμετρα σχέδια κ.α.

 

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 9,14,18Κ, σε χρυσό ή λευκόχρυσο, με καδένα σε σετ ή ξεχωριστή δικιά σας επιλογή.

Δείτε στο online κοσμηματοπωλείο vitopoulos.gr την μεγάλη ποικιλία σε βαφτιστικούς σταυρούς για αγόρι ή κορίτσι, στέφανα γάμου και βέρες αρραβώνα - γάμου, σε προσιτές τιμές με εγγύηση και πιστοποιητικό Βυτόπουλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα