Διάψευση της οικογένειας Κόκκαλη

Διάψευση της οικογένειας Κόκκαλη18.07.2018Πρόσωπα

Στη διάψευση δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι μέλη της έχουν μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για το μακάβριο καθήκον να παραλάβουν τη σορό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ...

... προχώρησε χθες η οικογένεια του 34χρονου, η οποία έχει βυθιστεί σε βαθιά θλίψη από τον ξαφνικό θάνατό του.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια διέψευσε την πληροφορία ότι η Ελένη Κόκκαλη μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο Κόκκαλη

και τον μεγαλύτερο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο, βρίσκονται στις ΗΠΑ για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την επιστροφή της σορού του αγαπημένου τους γιου και αδελφού.

Υπενθυμίζεται πως το ίδρυμα Κόκκαλη, την Κυριακή το μεσημέρι, με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ. Τώρα η οικογένεια, η οποία βιώνει τη μεγάλη αυτή δοκιμασία του χαμού του γιου και αδελφού τους, αναμένει την επιστροφή της σορού του 34χρονου στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, ο οποίος ήταν ο βενιαμίν της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι του Σαββάτου επρόκειτο να παραστεί σε ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό γεύμα. Καθώς όμως περνούσαν οι ώρες και δεν εμφανιζόταν, οι συνεργάτες του, οι οποίοι τον συνόδευαν στο ταξίδι, άρχισαν να τον αναζητούν, ώσπου τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο ξενοδοχείο.

Keywords
Αναζητήσεις
, inews
Τυχαία Θέματα