Δεν πάει άλλο! Αλβανοί σκότωσαν 19χρονο για μόλις 170 ευρώ!

Δεν πάει άλλο! Αλβανοί σκότωσαν 19χρονο για μόλις 170 ευρώ!25.04.2018Αστυνομικά

Αφού τον μαχαίρωσαν θανάσιμα έπειτα από λογομαχία για 170 ευρώ, μάζεψαν τα πράγματά τους και έφυγαν στη χώρα τους

Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, είναι -σύμφωνα με την Αστυνομία- οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Θωμά που διαπράχθηκε στις 18 Μαρτίου 2018 στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Οι δολοφόνοι τραυμάτισαν θανάσιμα τον νεαρό χτυπώντας τον με μαχαίρι στον θώρακα, έπειτα από λογομαχία για 170

ευρώ που χρωστούσαν στο θύμα και σε δύο φίλους του!

Ο άτυχος Θωμάς και η παρέα του διασκέδαζαν εκείνη την ημέρα σε μπαρ της περιοχές, όταν τηλεφωνήθηκαν με τους τρεις Αλβανούς και έκλεισαν ραντεβού στην πλατεία για να τακτοποιήσουν το χρέος. Λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα, ο 19χρονος με την παρέα του και τη φίλη του πήγαν στην πλατεία και συναντήθηκαν με τους Αλβανούς.

Τα αίματα «άναψαν» και ο 33χρονος πιάστηκε στα χέρια με τον Θωμά, όπως και οι φίλοι του θύματος με τους άλλους δύο Αλβανούς. Ξαφνικά ο 33χρονος τράβηξε μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 19χρονου, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος, όμως ο δράστης απτόητος προσπάθησε να μαχαιρώσει και τους δύο συνομήλικους φίλους του θύματος. Οι φωνές της παρέας έκαναν τους δράστες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, να τραπούν σε φυγή. Πήγαν στα σπίτια τους στην Κυψέλη, έκλεισαν τα προφίλ τους στο facebook, μάζεψαν τα πράγματά τους και πρωί πρωί έφυγαν για την Αλβανία.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο ΚΑΤ. Αυτόπτες μάρτυρες, που βρίσκονταν κοντά στην πλατεία, είδαν το θύμα να διαπληκτίζεται με τους δράστες για αρκετή ώρα πριν από τη μοιραία μαχαιριά.

Ηδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν εκδώσει διεθνή εντάλματα, τα οποία έχουν διαβιβαστεί στις αλβανικές Αρχές για τη σύλληψη των δολοφόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και άλλα αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα