Αγρότης στον λαχανόκηπο των Φυλακών Βόλου ο Κουφοντίνας

Αγρότης στον λαχανόκηπο των Φυλακών Βόλου ο Κουφοντίνας18.09.2018Δικαστικά

Θέση… εργασίας στους λαχανόκηπους της αγροτικής φυλακής του Βόλου βρήκε ο «φαρμακοχέρης» της 17 Νοέμβρη

Μετά τη μεταφορά του τον περασμένο Αύγουστο από τον Κορυδαλλό στον Βόλο ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια Δημήτρης Κουφοντίνας (φωτό) ασχολείται πλέον με το μάζεμα ντομάτας από τους κήπους της φυλακής, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του το dikastiko.gr, το οποίο χθες ξεκίνησε το διαδικτυακό ταξίδι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας

εργάζεται περίπου τρεις ώρες την ημέρα μαζεύοντας ντομάτες, τις οποίες στη συνέχεια τοποθετεί σε καφάσια.

Για τον κόπο του αμείβεται, όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι, με 1,75 ευρώ την ημέρα. Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αλλαγή στη ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα από τότε που έφυγε από τον Κορυδαλλό. Και αυτό γιατί το γεγονός είναι ότι οι ημέρες της απομόνωσης έλαβαν τέλος.

Τα υπόγεια ειδικά κελιά που κατασκευάστηκαν άρον άρον το 2002 για να «στεγάσουν» τους τρομοκράτες αποτελούν παρελθόν για εκείνον. Ο 11 φορές καταδικασμένος για δολοφονίες της 17Ν κρατείται, πλέον, σε θάλαμο μαζί με άλλους κρατουμένους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κανέναν περιορισμό στη μετακίνησή του μέσα στη φυλακή. Οι μοναχικοί προαυλισμοί για συγκεκριμένες ώρες σε έναν χώρο λίγων τετραγωνικών μέτρων δεν προβλέπονται πια.

Επιπλέον, επειδή το Σωφρονιστικό Κατάστημα του Βόλου, στο οποίο ζήτησε ο ίδιος να μεταφερθεί, απέχει από τον τόπο κατοικίας του στον Βαρνάβα Αττικής αρκετά χιλιόμετρα, οι 48ωρες άδειες μετατρέπονται σε τετραήμερες λόγω των οδοιπορικών… Τέτοιας διάρκειας ήταν, όπως λέγεται, και η τελευταία που έλαβε πριν από λίγες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα