Open: Πετυχημένη πρεμιέρα για τον Λάκη Λαζόπουλο

Open: Πετυχημένη πρεμιέρα για τον Λάκη Λαζόπουλο14.03.2019Τηλεόραση

Τελικά το κοινό του τον περίμενε πώς και πώς, τόσο έξω από το κέντρο Ακτή Πειραιώς, όπου είχε κλείσει ο δρόμος με άτομα όλων των ηλικιών, όσο και στη μικρή οθόνη!

Οταν ο μέσος όρος τηλεθέασης του Open είναι 4% και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» τριπλασίασε το βράδυ της Τρίτης τη θεαματικότητα χτυπώντας ακόμη και 16% στο γενικό σύνολο, τότε ο Λάκης Λαζόπουλος

έχει κάθε λόγο να χαίρεται γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε ξανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» τρία χρόνια μετά και έγινε κυριολεκτικά της Τρίτης... καθώς ο ανταγωνισμός των πέντε καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας έχει φτάσει πλέον στο πικ του. Ο Λάκης αυτή τη φορά κράτησε τις ισορροπίες, δεν άφησε περιθώρια αρνητικής κριτικής για στρατευμένη σάτιρα και αφού ξεπέρασε το εμφανές άγχος της επιστροφής, ανέβασε τους ρυθμούς με το κέφι του, τα αστεία του, ενώ τη δεύτερη ώρα έδωσε πάσα στο μουσικό «Αλ Σιχτίρ» και στον αγαπητό τραγουδιστή της νεολαίας Κωνσταντίνο Αργυρό, θυμίζοντάς μας την παλιά επιτυχημένη δομή της εκπομπής, που ήταν ένα ξέφρενο πάρτι.

«Οσκαρικές» εμφανίσεις

Το «Αλ Σιχτίρι» έπιασε το 10,5%, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την πολυμελή ορχήστρα του να κάνουν το κοινό να χοροπηδάει! Οι δημοφιλείς παραγωγές «MasterChef» στο Star, «Τατουάζ» στον Alpha και «Η επιστροφή» στον ΑΝΤ1, που έχουν αποκτήσει το κοινό τους εδώ και καιρό, φρόντισαν να δυσκολέψουν τον ερχομό του Λάκη. Παρ’ όλα αυτά εκείνος κατάφερε να σημειώσει ακόμη και 13% στο δυναμικό κοινό, έχοντας πάρει μονοψήφιο lead in από καθημερινή σειρά του Open.

Από τις καλύτερες στιγμές του «Τσαντιριού», οι «οσκαρικές» εμφανίσεις του Λάκη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη οι οποίοι ράφτηκαν για τα καλά... με τεράστιες μαύρες τουαλέτες από τον εξαιρετικό μόδιστρο Τάκη Γιαννέτο και με τη φροντίδα της Κατερίνας Παπανικολάου, και έκαναν τον κόσμο να παραληρεί από τα γέλια. Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στη διένεξη με τον Αλέξη Κούγια, λέγοντας ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό προκειμένου να προστατευτεί τόσο ο ίδιος όσο και η δουλειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα