2+1 ανθεκτικά γυαλιά για σκοποβολή

2+1 ανθεκτικά γυαλιά για σκοποβολή23.01.2020Ρεπορτάζ

Χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, δεν γίνεται να πάτε για σκοποβολή!

Το χόμπι αυτό είναι αρκετά «τσιμπημένο» τόσο για κάποιο αρχάριο χρήστη όσο και για έναν έμπειρο, ο οποίος θέλει να φτάνει όλο και πιο υψηλούς στόχους. Μόνο και μόνο στην απόκτηση ενός καινούργιου πιστολιού, το budget αρχίζει και αφρατεύει.

Αν βάλουμε και τα υπόλοιπα αξεσουάρ στη λίστα, τότε το κόστος γίνεται πιο υψηλό. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Επιλέξαμε από το Survival

Club όλα τα αξεσουάρ σκοποβολής που θα χρειαστείτε σε όποιο επίπεδο και να βρίσκεστε και τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

Ξεκινάμε από τα γυαλιά, τα οποία θεωρούνται άκρως αναγκαία και απαραίτητα. Ποια να επιλέξετε; Ιδού 2+1 προτάσεις για όλα τα πορτοφόλια και τις ανάγκες:

Super Kit

Από την BOLLE SAFETY, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολόκληρο kit ασφαλείας με αντιολισθητικούς βραχίονες και πανοραμικό οπτικό πεδίο 180 μοιρών. Οι 3 φακοί Smoke, ESP, Clear, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από την σκοποβολή και σε εργαστήρια που πρέπει τα μάτια να καλύπτονται. Στο κιτ θα πάρετε και λαστιχένιο ιμάντα που δένει πίσω από το κεφάλι. Αναλυτική περιγραφή δείτε εδώ.

Γυαλιά ROTHCO, ελεγμένα για την ποιότητά τους!

Τα προστατευτικά γυαλιά σκοποβολής έχουν ελεγχθεί από τα αναγνωρισμένα test της ANSI & CSA.

Ο λαστιχένιος σκελετός εφαρμόζει πολύ καλά στην μύτη και γενικά στο πρόσωπο και δεν εμποδίζει καθόλου στην προπόνησή σας. Θα τα βρείτε από την ROTHCO με την εγγύηση του SurvivalClub, από εδώ.

Γυαλιά ασφαλείας Ranger από τη BolleSafety

Σας θάμπωναν μέχρι τώρα τα γυαλιά και σας γλιστρούσαν από το κόκκαλο της μύτης; Πλέον τίποτα δεν θα εμποδίζει την προπόνησή σας!

Τα ειδικά γυαλιά ασφαλείας και σκοποβολής της BolleSafety έχουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς και εγγυώνται μία πολύ καλή προστασία που συμβάλλει στην απόδοσή σας. Αγορά με 1 κλικ.

Επιπλέον αξεσουάρ και είδη σκοποβολής, όπως κράνη, ωτοασπίδες, γυαλιά, καπέλα και ό,τι χρειάζεστε για το όπλο σας θα βρείτε στο Survival Club.

Γιατί να επιλέξετε Survival Club

• αυθημερόν αποστολές για τις παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι τις 12.00

• δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή 60€ και άνω

• κορυφαία brands, σε ανταγωνιστικές τιμές

Ξεκινήστε τις αγορές σας στο Survival Club.

Keywords
Τυχαία Θέματα