Την ενοχή Ηριάννας – Περικλή προτείνει η εισαγγελέας

Την ενοχή της Ηριάννας και του Περικλή με την πρωτόδικη ποινή (13 χρόνια) πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης σύμφωνα με την efsyn.gr.

Η εισαγγελέας ξεκίνησε με μια εισαγωγή για τη μετάδοση της δίκης, κάνοντας λόγο για ανακριβή δημοσιεύματα με στόχο τη «δολοφονία του χαρακτήρα της».

Υποστήριξε, επίσης, ότι «δεν ζήτησε ποτέ δηλώσεις νομιμοφροσύνης από τους κατηγορούμενους» και

έκλεισε την εισαγωγή της λέγοντας: «Δεν εκτιμώ ανθρώπους που στα δύσκολα εγκαταλείπουν τις αξίες τους».

Στη συνέχεια ξεκίνησε την αγόρευσή της υπογραμμίζοντας ότι «η Ηριάννα δεν έδωσε πειστική απάντηση για το πώς βρέθηκε DNA του Δ.Μπ. σε δίπλωμα οδήγησής της αφού μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεν τον γνωρίζει», χαρακτήρισε αξιόπιστη την έκθεση και το εργαστήριο της ΕΛΑΣ, ενώ σημείωσε ότι οι πραγματογνώμονες μάρτυρες (Φύτρου, Φιτσιάλος) δεν κατέστησαν αρκετά πειστικές τις καταθέσεις τους.

Είπε, επίσης, ότι το DNA δεν είναι τα μοναδικό στοιχείο που συνδέει τους κατηγορούμενους με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Σύμφωνα με την ίδια, οι σχέσεις των κατηγορουμένων με μέλη των Πυρήνων δεν είναι απλώς φιλικές αλλά υπάρχει θερμός εναγκαλισμός.

«Οι κατηγορούμενοι είναι αναρχικοί, άσχετα αν το αρνούνται για τους δικούς τους, υπερασπιστικούς λόγους. Δεν ποινικοποιούνται οι φιλικές σχέσεις αλλά δεν είναι φιλικές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά την Ηριάννα – Ζητάει να αλλάξει ο τρομονόμος ο ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές Πολάκη κατά Δικαιοσύνης: «Ο Μπαρμπαρούσης έξω, η Ηριάννα μέσα»

Το πρώτο μήνυμα της Ηριάννας Β.Λ. μέσα από τη φυλακή: «Η απόφαση στηρίχθηκε σε ανύπαρκτα στοιχεία»

Την ενοχή Ηριάννας – Περικλή προτείνει η εισαγγελέας on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα