Τα αλλάζει ο «Μάξιμος Σαράφης»: Πιθανολογώ, δεν έχω κανένα στοιχείο για πολιτικούς

«Ό,τι λέω είναι πιθανολόγηση… Δεν ξέρω… είχα ακούσει… δεν έχω στοιχεία…» αυτά φέρεται να δήλωσε κατά την εξέτασή του στην προανακριτική επιτροπή στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προστατευόμενος μάρτυρας, του οποίου η κατάθεση είχε βαρύνουσα σημασία για να «δέσει» η υπόθεση Novartis, αυτοαναιρείται.

«Ό,τι λέω είναι πιθανολόγηση. Δεν έχω κανένα στοιχείο ότι έφτασαν χρήματα σε πολιτικούς» φέρεται να δήλωσε.

Ειδικά

για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι «δεν έχω κανένα στοιχείο. Κι ό,τι είπα είναι πιθανολόγηση».

«Για τις εκδόσεις του Άδωνι Γεωργιάδη δεν έχω κάποιο στοιχείο για τζίρους ή ξέπλυμα μέσω εταιρειών. Το είχα ακούσει αλλά κανένα στοιχείο δεν έχω» ανέφερε ακόμα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

«Ούτε για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Γιάννη Στουρνάρα δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο» φέρεται να είπε ακόμα.

Ο «Μάξιμος Σαράφης» φέρεται να άφησε δε υπαινιγμούς για διαρροές της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη στην εφημερίδα Documento για τον Μανιαδάκη.

«Για τον κ. Μανιαδάκη κατέθεσα από τον Ιανουάριο του 2018 ότι είχε εμπλοκή. Αλλά δεν το κατέγραψε (σ.σ. Ε. Τουλουπάκη) γιατί δεν ήθελε, πιθανολογώ, να τον βγάλει από το καθεστώς προστασίας» φέρεται να ανέφερε. «Μετά από 10 μήνες με κάλεσε η κ. Τουλουπάκη και μού είπε: ‘’δεν έχω πρόβλημα γίνε συγκεκριμένος για τον Μανιαδάκη’’» πρόσθεσε.

«Εγώ δεν είχα μιλήσει με το Documento που το είχε γράψει. Μόνο στην κ. Τουλουπάκη είχα πει για την εμπλοκή Μανιαδάκη. Δεν ξέρω πώς διέρρευσε» σχολίασε χαρακτηριστικά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Οι… πιθανολογήσεις Σαράφη για πολιτικά πρόσωπα συνεχίζονται: Και για Σαλμά,  Κουτρουμάνη, Λυκουρέτζο, Πικραμμένο, Βενιζέλο κανένα “απολυτως” στοιχείο δεν δόθηκε, όπως και για τον Άδωνι Γεωργιάδη.  Αρνήθηκε επίσης κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με Μανιαδάκη, Δεστεμπασίδη και Βουλκίδη.

Πηγές της πλειοψηφίας σχολίαζαν ότι «ανακρούει πρύμναν ο Σαράφης κι αλλάζει τόνους μπροστά στο φιάσκο Παπαγγελόπουλου». Μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, προσέθεταν και «η διαδικασία των κουκουλοφόρων».

Πηγή: skai.gr

Τα αλλάζει ο «Μάξιμος Σαράφης»: Πιθανολογώ, δεν έχω κανένα στοιχείο για πολιτικούς on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα