Σωστό ράκος η Βικτώρια Καρύδα στο «αντίο» στον σύζυγό της στο Σίδνεϊ

Μαυροφορεμένη, χλωμή και με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια η πρώην παίκτρια του «My style rocks» Βικτώρια Καρύδα συνόδεψε το Σάββατο τον αδικοχαμένο σύζυγό της Γιάννη Μακρή στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο Rookwood του Σίδνεϊ, γράφοντας τον τραγικό επίλογο στη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία.

Η κηδεία του δολοφονημένου Ελληνοαυστραλού τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο μία εβδομάδα μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία

που εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα. Μάλιστα, έφερε στο φως άλλη μια θλιβερή ιστορία, η οποία είναι συνυφασμένη με την οικογένεια Μακρή. Όπως έγινε γνωστό, στο ίδιο κοιμητήριο όπου κηδεύτηκε ο 46χρονος βρίσκεται και ο τάφος της αδελφής του Βίκυς, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 30 χρόνια «χτυπημένη» από λευχαιμία!

Η καλλονή σύζυγος του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, η οποία δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό εαυτό της, αποχαιρέτησε τον «βασιλιά» της, όπως τον αποκαλούσε, υποβασταζόμενη από τους γονείς και τον αδελφό του νεκρού συζύγου της Αλεξ Μακρή. Στην τελετή παρέστη και ο έφηβος γιος που είχε αποκτήσει ο 46χρονος από τον πρώτο του γάμο. Ωστόσο, τα δύο παιδιά του επιχειρηματία με το πανέμορφο μοντέλο έμειναν στην Αθήνα και δεν πήγαν στην κηδεία. Μετά την τελετή ο φωτογραφικός φακός της «Daily Telegraph» «συνέλαβε» το μαυροφορεμένο μοντέλο σωστό ράκος έξω από το σπίτι των πεθερικών του στο προάστιο Mosman.

Μόνιμα στην Αυστραλία

Η ξανθιά πρώην παίκτρια του «My style rocks» δείχνει αποφασισμένη να αφήσει για πάντα πίσω της την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται ότι έχει κάνει ήδη αίτηση για προσωρινή βίζα στην Αυστραλία, ώστε να μεγαλώσει τα παιδιά της με τη βοήθεια των παππούδων τους.

«Είδε τον Γιάννη να πυροβολείται εκείνη την μέρα. Τελείωσε με την Ελλάδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας του επιχειρηματία.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βικτώρια Καρύδα: Ο λόγος που έκλαψε στο Gala του My Style Rocks (Βίντεο)

Πενθούν οι παίκτριες του My Style Rocks: Η έκκληση για τη συμπαίκτριά τους

Μπέττυ Μαγγίρα: Τι είπε στην Βικτώρια Καρύδα μετά τη δολοφονία του άνδρα της

Σωστό ράκος η Βικτώρια Καρύδα στο «αντίο» στον σύζυγό της στο Σίδνεϊ on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα