Σαρωτική η Σάλτσμπουργκ, 1-4 εκτός έδρας την Γκένκ

Καταιγιστική ήταν η Σάλτσμπουργκ στην αναμέτρηση με την Γκενκ, σκοράροντας κατά ριπάς, με το τελικό 1-4 υπέρ των Αυστριακών να τους δίνει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Κούτσκε είπε όχι σε δυνατό σουτ του Ονγκουενέ, ο οποίος αστόχησε από καλό σημείο στο 18’ και στο 19’ το σουτ του Μιναμίνο έξυσε το δοκάρι του Κούτσκε. Στο 29’ ο Μιναμίνο έχασε ακόμη μια ευκαιρία και στο 35’ ο Χουάνγκ πέρασε με τακουνάκι στον Ντάκα που αστόχησε σε μοναδικό τετ α

τετ με τον Κούτσκε. Στο 38’ ο Κοροονέλ είπε όχι σε σουτ του Χροσόβσκι από το ύψος του πέναλτι και στο 43’ ο Κούτσκε έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Σζομποσζλάι και ο Ντάκα εξ επαφής έκανε το 0-1 με προβολή. Μάλιστα στο 45’ ο Μουεπού άνοιξε δεξιά στον Μιναμίνο που με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

Στο 50’ μετά από κόρνερ ο Βέμπερ έσωσε προ του Σαμάτα, ενώ στο 66’ ο Κούτσκε έσωσε μετά από κεφαλιά του Μιναμίνο αλλά στο 69’ ο Χάλαντ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Χουάνγκ με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3. Στο 75ο λεπτό ο Χάλαντ πέτυχε καθαρότατο γκολ αλλά ο ρέφερι το ακύρωσε για έναν αδιανόητο λόγο, ενώ στο 85’ ο Κορονέλ απέκρουσε ασταθώς το μακρινό σουτ του Μπονγκοντά και ο Σαματα από κοντά πλάσαρε για το 1-3.

Ωστόσο οστο 87′ ο Χάλαντ έκανε παλικαρίσια ενέργεια, άλλαξε και με τον Μουεπού και πλάσαρε από κοντά για το 1-4.

ΓΚΕΝΚ: Κούτσκε, Ντε Νορ, Ντεβέστ, Ίτο (79’ Χάτζι), Σαμάτα, Χροσόβσκι (59’ Ονουάτσου), Μπεργκ, Πέιντσιλ (64’ Μπονγκοντά), Λουκουμί, Μέλε, Κουέστα

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κορονέλ, Ονγκουενέ, Γιουνούζοβιτς, Ούλμερ, Σζομποσζλάι (80’ Οκουγκάβα), Μιναμίνο (89′ Βαλτσί), Ντάκα (61’ Χάλαντ), Βέμπερ, Μουεπού, Κρίστενσεν, Χουάνγκ.

Πηγή: sportsroom.gr

Σαρωτική η Σάλτσμπουργκ, 1-4 εκτός έδρας την Γκένκ on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα