Πρόκριση της Γιουβέντους από την Μόσχα – 2-1 την Λοκομοτίβ

Αν και δυσκολεύθηκε αρκετά, εντούτοις η Γιουβέντους «απέδρασε» από τη Μόσχα με τη νίκη επί της Λοκομοτίβ με 2-1. Αποτέλεσμα που δίνει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας το «εισιτήριο» για τους «16» του Champions League από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική της φάσης των ομίλων!

Ο Ράμσεϊ «σφράγισε» το 0-1 από την εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο στο 4ο λεπτό, για να έρθει ο Μίραντσουκ και να ισοφαρίσει σε 1-1 με διπλή προσπάθεια, στο 12’. Ωστόσο, ο Ντούγκλας Κόστα σκόραρε στο

τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα…

Το ματς:
Το παιχνίδι ξεκίνησε για την «γηραιά κυρία» με… γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο στο 4ο λεπτό, ο Γκιγέρμε έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του κι ενώ εκείνη κατευθυνόταν ούτως ή άλλως στο βάθος τη εστίας του ο Ράμσεϊ… βεβαίωσε το 0-1, με κοντινό πλασέ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφτασαν σχετικά γρήγορα στην ισοφάριση, με τον Μίραντσουκ να κάνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ρούμπους από αριστερά, τη μπάλα να χτυπάει στην εσωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Σέζνι και στην επαναφορά τον Μίραντσουκ να σκοράρει ανενόχλητος, για το 1-1 στο 12’!

Μάλιστα, έχοντας… αναθαρρήσει, ήταν η Λοκομοτίβ εκείνη που είχε και την επόμενη μεγάλη ευκαιρία, στο 21ο λεπτό, με τον Μίραντσουκ ξανά πρωταγωνιστή. Όμως, η κεφαλιά του στο πρώτο δοκάρι από τα τέσσερα μέτρα πέρασε ελάχιστα άουτ κι ενώ σε πρώτο χρόνο δεν είχε καταφέρει να σουτάρει…

Από εκεί και μετά, η Γιουβέντους είχε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά έδειχνε να μην έχει ιδέες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ωστόσο, από το… πουθενά, λίγο έλειψε να γίνει το 1-2, στο 33’. Όταν ο Κεντίρα «έστρωσε» για τον Ιγκουαΐν, εκείνος έκανε το σουτ αλλά ο Γκιγέρμε απέκρουσε εντυπωσιακά, «ρεφάροντας» για τη φάση του πρώτου γκολ!

Στην επανεκκίνηση του παιχνιδιού είχαμε… dejavu, καθώς στο 48ο λεπτό ο Ρονάλντο εκτέλεσε απευθείας με δύναμη ένα φάουλ έξω από το ημικύκλιο, με τον Γκιγέρμε να αποκρούει με το ένα χέρι.

Η… απάντηση της «Λόκο» ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Μπάρινοφ να κοντρολάρει με την… πλάτη, να γυρίζει και να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά τη μπάλα να περνάει άουτ.

Με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ο Γκιγέρμε κλήθηκε να… επέμβει ξανά στο 56’, όταν ο Σάντρο έκανε το γέμισμα από αριστερά για τον Ρονάλντο, του οποίου το βολέ «έβγαλε» με ωραία απόκρουση!

Η βροχή δυνάμωσε όσο περνούσε η ώρα, οι ευκαιρίες λιγόστευαν και η πιο μεγάλη φάση καταγράφηκε στο 78ο λεπτό, για λογαριασμό της Λοκομοτίβ. Όταν αρχικά ο Κριχόβιακ απέτυχε να νικήσει τον Σέζνι με σουτ από θέση μέσα δεξιά, για να έρθει στη συνέχεια ο Ζοάο Μάριο και να εξαπολύσει μια «οβίδα» την οποία απέκρουσε ο Κιελίνι, πάνω στη γραμμή…

Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, ήρθε η… πρόκριση για την «Γιούβε», με τον Ντούγκλας Κόστα να αναδεικνύεται σε… χρυσή αλλαγή για τον Μουρίτσιο Σάρι. Ο Βραζιλιάνος άσος συνεργάστηκε με τον Ιγκουαΐν, πέρασαν μαζί… επτά αντιπάλους συνολικά, για να έρθει το «τούνελ» του πρώτου μέσα από την περιοχή στο 93’ και μαζί του το τελικό 1-2!

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (26/11):
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης
Λοκομοτίβ Μόσχας-Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Πηγή: sport-fm.gr

Πρόκριση της Γιουβέντους από την Μόσχα – 2-1 την Λοκομοτίβ on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα