Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την καθαρίστρια του Βόλου

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου μπαίνει η απόφαση του Εφετείου με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών και οδηγήθηκε στη φυλακή, η καθαρίστρια του Βόλου.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να τη μελετήσει ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης την οποία έχει, ήδη, ζητήσει με προσφυγή του ο συνήγορος της, όπως μεταδίδει το newsbeast.gr.

Τις

επόμενες ημέρες αναμένεται η υπεράσπιση της 53χρονης καθαρίστριας, που κρατείται στις φυλακές της Θήβας, να καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που της επιβλήθηκε γιατί παραποίησε, πριν από 18 χρόνια, το απολυτήριο του δημοτικού ώστε να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό.

Η σχετική αίτηση, όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, μπορεί να εισαχθεί άμεσα προς συζήτηση στο Πενταμελές εφετείο της Λάρισας, μόνο με το απόσπασμα της καταδικαστικής απόφασης, ώστε να κρίνει η σύνθεση του δικαστηρίου το αίτημα για την αποφυλάκισης της γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Δημητρίου θα μελετήσει όλα τα στοιχεία της επίμαχης απόφασης για να κρίνει αν συντρέχει λόγος να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που την εξέδωσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θύελλα» αντιδράσεων για τη φυλάκιση 53χρονης καθαρίστριας στον Βόλο

Έλληνας ηθοποιός, του Θεάτρου Τέχνης, κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί

Ένοχος ο Αρτέμης Σώρρας – Τρία χρόνια για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την καθαρίστρια του Βόλου on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα