Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε (με ενδεικτική ημερομηνία λόγω εξελίξεων) την διεξαγωγή συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, έξω από το Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Είναι η πρώτη οργανωμένη αντίδραση για το νέο έτος και έρχεται απέναντι στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες και προμηνύει δυναμικές παρεμβάσεις από την Βόρειο Ελλάδα

αλλά και από κάθε γωνιά της χώρας. Σύμφωνα με το otavoice.gr, ετοιμάζονται πυρετωδώς όλοι οι φορείς που συμμετείχαν στην διοργάνωση των δύο πετυχημένων συλλαλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτή την φορά δεν θα πρόκειται για μια απλή διαμαρτυρία αλλά θα επιχειρηθεί με την μαζικότητα των Ελλήνων πολιτών να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών που βρίσκει την άρνηση του 80% της κοινωνίας. Πέρα από το συλλαλητήριο που προγραμματίζεται για τις 21 Ιανουαρίου, θα δρομολογηθούν και άλλες δράσεις και ενέργειες πάντα στην στόχευση να αποτραπεί μια επαίσχυντη για τον Ελληνισμό συμφωνία.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις αλλά και κάθε φωνή συνείδησης καλούν τα κοινοβουλευτικά κόμματα να δείξουν έμπρακτα με πολιτικές πρωτοβουλίες την στάση τους κατά της συμφωνίας και να μην περιοριστούν σε διακηρύξεις και δηλώσεις συμπαράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Κολχικό Λαγκαδά

«Βράζει» η Β. Ελλάδα: Και στη Δράμα συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Πεδίο μάχης» η ΔΕΘ στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό: Βροχή οι πέτρες και τα χημικά (Βίντεο)

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα