Ν. Μιχαλολιάκος: Αντισταθείτε στην προδοσία της Μακεδονίας – (Ηχητικό)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στηλίτευσε την εθνομηδενιστική, όπως την χαρακτήρισε, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον δημοσιογράφο κ. Χρυσικό στην ραδιοσυχνότητα του Ράδιο Ενημέρωση Πιερίας 92,2 FM.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ

από το «φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι» έγιναν οι πιο πιστοί υπηρέτες των αμερικανικών συμφερόντων και ξεπούλησαν την Μακεδονία.

«Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι αν πραγματικά δεν θέλουν να επικυρωθεί η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών οφείλουν να αποχωρήσουν και να ρίξουν την κυβέρνηση», όπως είπε επίσης.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αφού επισήμανε τον διαχρονικό ύπουλο τον ρόλο του ΚΚΕ στα εθνικά θέματα, σημείωσε και την υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατήγγειλε τις δυναμικές μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Ελληνική Νεολαία με τον άδολο Αγώνα της και το αλάνθαστο ένστικτό δείχνει ακόμη μια φορά τον δρόμο της επιβίωσης και της Αντίστασης στα σχέδια των ξενόδουλων», σημείωσε.

Τόνισε ότι παρά τους αποκλεισμούς και τις διώξεις από το σύστημα η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και αντιστέκεται στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

«Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού συμφωνεί και επικροτεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής όπως την πρόταση για την κατάργηση του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών και αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουν αποκλεισμένοι από παντού».

Τέλος, προέβλεψε πως οι αντιδράσεις ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών θα είναι σφοδρές, αφού πάνω από το 70% του λαού αντιτίθεται στην επιχειρούμενη προδοσία, χαιρετίζοντας όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται και μάχονται ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ν. Μιχαλολιάκος: Χαιρετίζω τις κινητοποιήσεις των μαθητών (Βίντεο)

Μιχαλολιάκος για ΕΡΤ: Μην μιλούν για Δημοκρατία οι στυγνοί λογοκριτές…

Μιχαλολιάκος: Ο λαός της Θεσσαλονίκης δείχνει τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης για την Μακεδονία!

Ν. Μιχαλολιάκος: Αντισταθείτε στην προδοσία της Μακεδονίας – (Ηχητικό) on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιχαλολιάκος, Αντισταθείτε, Μακεδονίας – Ηχητικό,michaloliakos, antistatheite, makedonias – ichitiko