Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βάρης – Κορωπίου – σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής Δήμου Βάρης, Βούλα και Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθούν σήμερα, λόγω εκδήλωσης για τη μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10:30 έως 12:00 και έχουν ως εξής:

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή.

Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λ.

Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λ.Κ.Καραμανλή.

Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:

– Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα μέσω της Λ. Αγ. Μαρίνας.

– Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου.

Στις 11.00 το πρωί ο Δήμος των 3Β θα πραγματοποιήσει τη τελετή για τη μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων, στην είσοδο της Σχολής.

Στη τελετή έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας ενώ τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονοματοθεσίας της Λεωφόρου θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ειδική τελετή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) κατά την οποία θα απονεμηθεί στον Προκόπη Παυλόπουλο η ύψιστη τιμή του Δήμου, το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης και η Ανακήρυξη του σε Επίτιμο Δημότη.

Μετά την ολοκλήρωση της Ανακήρυξης του ΠτΔ, θα απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για τις πολύτιμες υπηρεσίες της προς την Πατρίδα, επί τη ευκαιρία της επετείου των 190 ετών από της ιδρύσεως της.

Το μετάλλιο θα παραλάβει ο κ. Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Διαβάστε, επίσης:Η κίνηση στους αττικούς δρόμους, σήμερα, 12 Νοεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βάρης – Κορωπίου – σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα