Κωνσταντοπούλου στις Αντιπαραθέσεις: Ποινικό το έγκλημα στο Μάτι – Αφέθηκαν να καούν ζωντανοί (Βίντεο)

«Δεν είναι πολιτικό έγκλημα είναι ποινικό αδίκημα και έχει να κάνει με την υπαίτια πρόκληση του θανάτου σχεδόν εκατό, δυστυχώς όπως όλα δείχνουν και παραπάνω συνανθρώπων μας” είπε η πρόεδρος του κινήματος «Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γιάννη Λοβέρδο και στην εκπομπή του Blue Sky «Αντιπαραθέσεις” το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου

τόνισε ότι «η πυρκαγιά είναι ένα κομμάτι, άλλο είναι ότι αφέθηκαν άνθρωποι να καούν ζωντανοί, ανενημέρωτοι αβοήθητοι, χωρίς ειδοποίηση και άλλοι ενώ σώθηκαν αφέθηκαν να πνιγούν παλεύοντας με τα κύματα την ώρα που η κυβέρνηση τις επικοινωνιακές φιέστες και σκηνοθετούσε συσκέψεις, την ώρα που πνίγονταν άνθρωποι τη Δευτέρα το βράδυ, αυτά τα γεγονότα αποτελούν εγκλήματα, δεν είναι μια αστοχία, ούτε ένα ατύχημα” και συνέχισε λέγοντας ότι «ήταν ένα έγκλημα, χάθηκαν άνθρωποι και αποτελεί υποχρέωση μας, σαν «Πλεύση Ελευθερίας” να μην το αφήσουμε να μείνει ατιμώρητο, όπως πάρα πολλά εγκλήματα στο παρελθόν έχουν μείνει ατιμώρητα”.

«Είναι και αυτός ο λόγος που από τις 25 Ιουλίου αναγγείλαμε ότι θα καταθέσουμε μήνυση για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών”, είπε επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή. Η τοποθέτηση της ξεκινάει μετά το 8:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

93 οι νεκροί από τις πυρκαγιές – Κατέληξε μια 78χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο

Μάτι: Αναντιστοιχίες ανάμεσα σε πυροσβεστική και μαρτυρίες κατοίκων

Τελετή παραλαβής- παράδοσης αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στην Αμυγδαλέζα

Κωνσταντοπούλου στις Αντιπαραθέσεις: Ποινικό το έγκλημα στο Μάτι – Αφέθηκαν να καούν ζωντανοί (Βίντεο) on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα