Έκτακτα μέτρα για τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ – Σε κατάσταση επιφυλακής η ΕΛ.ΑΣ.

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα η Ελληνική Αστυνομία, σε μία συντονισμένη προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές, με αφορμή τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων και το κύμα οργής που προκάλεσε.

Η κατάσταση δείχνει ελεγχόμενη σε αυτή τη φάση, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», απλώνει σταδιακά «ομπρέλα προστασίας» κυρίως σε Αθήνα και Μακεδονία αλλά και σε άλλες

περιοχές της Ελλάδας, σε πολιτικά πρόσωπα που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Κάθε πρωί, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και τη ΓΑΔΑ φτάνει ένα ενημερωτικό δελτίο με τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, κινήσεις και προγραμματισμένες συναντήσεις κυβερνητικών στελεχών, ώστε να διαμορφώνεται και το καθημερινό πλάνο ασφάλειας.

Όπως λέει στην εφημερίδα αξιωματικός της ΕΛΑΣ, από τη δεύτερη κιόλας μέρα, μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, τέθηκε σε εφαρμογή πρόγραμμα επιτήρησης των σπιτιών κυβερνητικών στελεχών αλλά και των μετακινήσεών τους. Όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα σε Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κρήτη, Φλώρινα, Μεγαλόπολη και κυρίως οι άγριες αποδοκιμασίες που δέχτηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη άλλαξαν όμως τα πλάνα των επιτελών της ΕΛΑΣ. Έτσι, αποφασίστηκε να οχυρωθεί το κέντρο της Αθήνας με μια πιο σκληρή εκδοχή της διακριτικής επιτήρησης. Υπουργεία και τα κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φυλάσσονται ασφυκτικά ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην Ηρώδου Αττικού όλο το 24ωρο. Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στη βουλή και άλλα δημόσια κτίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες αποδοκιμασίες σε Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά (Βίντεο)

«Βράζουν» στην Κρήτη: Αποδοκίμασαν στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά (Βίντεο)

Τι λένε οι αστυνομικοί συνοριοφύλακες Φλωρίνης για τα επεισόδια στο Πισοδέρι

Έκτακτα μέτρα για τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ – Σε κατάσταση επιφυλακής η ΕΛ.ΑΣ. on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα