Δ. Καμμένος: «Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή, αλλά δεν είναι!»

«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53 plus». Αυτό δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Ο αντιπρόεδρος

της Βουλής δεν δίστασε να επιτεθεί εκ νέου στο συνάδελφό του από τους ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μετά τις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (29/03/2018) και προκάλεσαν σάλο.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο Σκοπιανό, ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία για το ονοματολογικό, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».

Τέλος, εκτίμησε πως οι εκλογές μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, «γιατί», όπως είπε, «η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του ’19 και όχι το Σεπτέμβριο του ‘19».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με τον Αλβανό ΥΠΕΞ θα συναντηθεί σήμερα ο Κοτζιάς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Α. Τσίπρας: «Ανοίγει ο δρόμος για καθαρή έξοδο από την περιπέτεια των μνημονίων»

ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας και Μπορίσοφ μίλησαν στο τηλέφωνο – Τι συζήτησαν

The post Δ. Καμμένος: «Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή, αλλά δεν είναι!» appeared first on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα