Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Γλίτωσαν το “κάζο” οι γηπεδούχοι

Ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει την πρόκριση σε ένα ματς όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Τσαμούρης, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστικής του αγώνα.

Αρκετά επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και το Βόλο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 2-0 αλλά τους γηπεδούχους να περνάνε στα ημιτελικά καθώς

είχαν κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς.

Πρωταγωνιστής του αγώνα όμως δεν ήταν κάποιος εκ των ποδοσφαιριστών αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Τσαμούρης, από τον Πειραιά ο οποίος είχε πολλές λάθος αποφάσεις που έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και ίσως και το τελικό σκορ. Σε ένα ματς, όπως όλα στο Κύπελλο, που δεν είχε τη βοήθεια του VAR.

Συγκεκριμένα ο Τσαμούρης υπέδειξε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 11′ υπέρ του Βόλου, υπέδειξε σωστά ένα ακόμη και απέβαλλε σωστά τον Καχίλα στο 21′ αλλά εν συνεχεία δεν είδε στην εκτέλεση τον Γκουαρατσένα να κλοτσάει δύο φορές τη μπάλα κατά την εκτέλεση και δεν ακύρωσε ως όφειλε το γκολ.

Και στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε το λάθος του με δύο ακόμη λάθη καθώς τόσο δεύτερη κίτρινη στον Μπαλογιάννη στο 70′ όσο και η δεύτερη κίτρινη στον Γκουαροτσένα στο 82′ ήταν τουλάχιστον υπερβολικές.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΒΟΛΟΣ
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, απείλησαν στο 10′ με τον Μπαλογιάννη αλλά ο Μανδάς εντυπωσιακά είπε όχι και μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 13′. Ο Τσαούσης κέρδισε το πέναλτι από τον Κιβρακίδη με τον Γκουαροτσένα να εκτελεί στο κέντρο και να κάνει το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Βόλος κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Σε γύρισμα από τα δεξιά και σουτ του Μαξ ο Καχίλα έβαλε το χέρι του για να σταματήσει τη μπάλα και ο Τσαμούρης σωστά υπέδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλλε τον στόπερ των γηπεδούχων. Ο Γκουαρατσένα και πάλι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά αυτή τη φορά γλίστρησε με αποτέλεσμα να βρει τη μπάλα και με τα δύο πόδια, τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα σε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Βόλος με το σκορ στο 2-0 και έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε την ομάδα του Ατρόμητου ψάχνοντας και ένα τρίτο γκολ αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Στην καλύτερη όλων, στο 51′, μετά από κεφαλιά του Κανταμούρο ο Μανδάς με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 2-0.

ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ
Στο 70′ ο Βόλος που πίεζε έμεινε και αυτός με δέκα παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Μπαλογιάννης για ένα φάουλ πάνω στον Ενσικουλού σε μια φάση που ο μέσος του Βόλου όμως βρήκε μόνο τη μπάλα και η κάρτα που αντίκρισε ήταν υπερβολική.

Το παιχνίδι πήγε στην ένταση, με πολλά νεύρα, μονομαχίες, μαρκαρίσματα και στο 82′ ο Βόλος έμεινε με εννιά παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Γκουαρατσένα επίσης υπερβολική.

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ατρόμητος μπόρεσε να κρατήσει εύκολα το 2-0 ενώ στο 90′ ο Γιακουμάκης ανατράπηκε από τον Φεράρι αλλά και πάλι ο Τσαμούρης δεν υπέδειξε την παράβαση.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γκολ: 13′ – 22′ Γκουαροτσένα

Κίτρινες: 72′ Ταλόχα, 87′ Στρούγγης, 90+1′ Γιακουμάκης/41′ Ζοάο Φερνάντο, Κανταμούρο, 45+1′ Γκουαροτσένα, 56′ Μπαλογιάννης, 57′ Τσοκάνης, 90+1′ Μουνίθ

Κόκκινες: 21′ Καχίλα/70′ Μπαλογιάννης, 83′ Γκουαροτσένα

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόχα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54′ Ουμπίδες), Ουγκράι (28′ Στρούγγης), Ενσικουλού (78′ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Βόλος ΝΠΣ: Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76′ Δημόπουλος), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46′ Τόρες), Μπακογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Ζοάο Φερνάντο (46′ Τσοκάνης).

Πηγή: sport24.gr

Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Γλίτωσαν το “κάζο” οι γηπεδούχοι on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα