Απαντάει – Γιατί ο Μαρίνος Βυθούλκας αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! (video)

Καλεσμένος της Σάσας Σταμάτη στο «Ooh la la!» ήταν ο Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος μίλησε και για την ξαφνική αποχώρησή του από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Ήταν μια πολύ ξαφνική απόφαση. Δεν είμαι ο τρελός του χωριού που μία μέρα είπα “σηκώνομαι και φεύγω” ένα μήνα πριν σταματήσει η εκπομπή. Προφανώς και κάτι έγινε. Κάτι συνέβη… Με το κανάλι έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Και με τη διοίκηση έκανα και ένα ραντεβού μετά την αποχώρησή μου, μιλήσαμε, τα είπαμε, δεν αποκλείουμε ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας. Όπως καταλαβαίνεις, γιατί το έχεις ζήσει κι εσύ, έχεις

υπάρξει σε καθημερινή εκπομπή, μια καθημερινή τετράωρη εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, που ήμουν σχεδόν δύο σεζόν, έβαλα πλάτη, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έφερε πάρα πολύ ωραία θέματα, αποκλειστικά θέματα. Αγάπησα αυτή την εκπομπή, αγάπησα το προϊόν μας, ότι προιόν και αν ήταν αυτό, εγώ το αγάπησα, το υποστήριξα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Με την Κατερίνα δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, δεν είχαμε ποτέ σχέσεις. Δεν είναι απαραίτητο με έναν συνεργάτη σου να γίνεις φίλος. Δεν είχαμε φιλικές σχέσεις, ήμασταν πολύ καλοί συνεργάτες, τη σεβόμουν, με σεβόταν και πορευόμασταν με αυτόν τον τρόπο της συνεργασίας.

Εγώ πέρυσι είχα συμφωνήσει να κάνω κάποια πράγματα. Τα οποία αυτά τα πράγματα εμπλουτίστηκαν στην πορεία, μου ζητήθηκαν να κάνω κι άλλο πράγματα. Οι εκπομπές θέλουν πλάτες, βοήθεια και τα σχετικά. Απλά από ένα σημείο και μετά μου ζητήθηκε κάτι, το οποίο δεν δέχτηκα να το κάνω. Δεν δημιούργησα ίντριγκες, δεν έκανα ρουφιανιλίκια, ούτε τσατσιλίκια. Την αξιοπρέπειά μου και τις αρχές μου δεν πρόκειται να τις αλλάξω για καμία κάμερα και για κανένα γυαλί. Δεν έχω καθόλου κακά αισθήματα με κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαζόπουλος VS Παπαδόπουλος! Ποιος βγήκε νικητής στην τηλεθέαση;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπόντα Κανάκη: «Ήταν φυσικό οι τηλεθεατές να εγκαταλείψουν τον ΑΝΤ1 τις βραδινές ώρες»

ΑΚΟΜΑ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Next Top Model – Ποιοι θα βρίσκονται στην παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή!

Απαντάει – Γιατί ο Μαρίνος Βυθούλκας αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! (video) on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα