Marca: Αυτές είναι οι ομάδες που θα βγουν χαμένες αν διακοπούν οι αγώνες

Tις ομάδες που θα βγουν… χαμένες, εάν τα πρωταθλήματα και γενικότερα οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις διακοπούν, παρουσιάζει σε ένα αφιέρωμά της η Marca.

Ξεκινώντας από την Ισπανία, η μεγαλύτερη χαμένη της υπόθεσης θεωρείται η Χετάφε. Η ομάδα του Μπορδαλάς βρίσκεται στην 5η θέση και κυνηγάει το… όνειρο του Champiosn League, ενώ βρίσκεται και στα προημιτελικά του Εuropa League. Στεναχωρημένη πρέπει να είναι

και η Σοσιεδάδ, η οποία είναι στην 4η θέση και στον τελικό του Copa del Rey.

Στην Premier League και εφόσον δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, μεγάλη χαμένη θα είναι η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» περίμεναν 30 χρόνια για να κατακτήσουν τον τίτλο και αν δεν συμβεί αυτό, άπαντες θα απογοητευτούν αφού το μόνο που απέμενε για να σηκώσουν την κούπα, ήταν δύο νίκες στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Επίσης, χαμένη της υπόθεσης θα θεωρείται και η Λιντς που βρίσκεται στην 2η θέση της Championship, επτά πόντους μακριά από την τρίτη Φούλαμ και ήταν έτοιμη για την επιστροφή της στα… σαλόνια, μετά τη σεζόν 2003-04.

Στην Ιταλία, τα αδέρφια Ιντσάγκι δεν θα χαρούν καθόλου αν διακοπεί η σεζόν. Μετά από πολλά χρόνια (1999-2000), η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι δείχνει έτοιμη να χτυπήσει στα ίσια την Γιουβέντους και να πάρει τον τίτλο. Την ίδια ώρα, ο αδερφός του, Πίπο Ιντσάγκι έχει στην πρώτη θέση της Serie B την Μπενεβέντο και η άνοδός της θεωρούνταν δεδομένη.

Στην Ligue One της Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν προπορεύεται κατά πολύ της Μαρσέιγ, με την Ρεν να διανύει φανταστική σεζόν και να είναι 3η, βλέποντας το σεντόνι του Champions League να… πλησιάζει. Την ίδια ώρα, η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και αν τον κατακτήσει θα σπάσει την «κατάρα» των 43 ετών χωρίς το συγκεκριμένο τρόπαιο. Όσον αφορά την Παρί, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League και έχει ως μεγάλο όνειρο την κατάκτησή του.

Στην Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου προπορεύεται με τέσσερις βαθμούς της Ντόρτμουντ. Καμία εκ των δύο δεν πρέπει, όμως, να θεωρείται ως η μεγάλη χαμένη της χρονιάς αν δεν ολοκληρωθεί. Και αυτό γιατί η Σααρμπρικεν, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Στην Ολλανδία η Άλκμααρ είναι ισόβαθμη με τον Άγιαξ στην κορυφή της βαθμολογίας και αν διακοπούν οι διοργανώσεις θα χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια!

Τέλος, όσον αφορά το Champions League, οι δύο χαμένες της υπόθεσης θα είναι οι… σταχτοπούτες της διοργάνωσης. Τόσο η Αταλάντα όσο και η Λειψία αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα έχουν πάει περίφημα, αφού έχουν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά!

Πηγή: Sportfm.gr

Marca: Αυτές είναι οι ομάδες που θα βγουν χαμένες αν διακοπούν οι αγώνες on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα