H απάντηση Κουρουμπλή στον εφοπλιστή Στεφάνου: «Του είπα να κάνει υπομονή 2-3 μέρες»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στα όσα του καταλογίζει ο πλοιοκτήτης Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος από χθες πραγματοποιεί κατάληψη έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας.

«Αντιπαρέρχομαι τις ύβρεις του κ. Στεφάνου. Με βάση το νόμο για την ακτοπλοΐα υπάρχει ένα χρονικό όριο υποβολής των αιτημάτων για να πάρουν γραμμές οι ακτοπλόοι. Ο νόμος δεν προβλέπει

εκτός διαδικασίας να δίνονται ακτοπλοϊκές γραμμές», ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι «ναι, ήταν εκπρόθεσμοι».

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή «οι γραμμές αυτές για τους συγκεκριμένους κυρίους που έχουν εγκριθεί, είναι από τον Μάιο, δεν είναι για τωρινή γραμμή».

Όπως είπε, προηγήθηκε ένσταση εταιρείας που πήρε άδεια εμπροθέσμως για τη σύμπτωση δρομολογίων στο λιμάνι της Σαντορίνης.

«Εγώ του είπα να κάνει υπομονή 2-3 ημέρες. Είναι θέμα ημερών να βρεθεί λύση. Δεν είπα ποτέ ότι ακυρώνω την αίτηση του κυρίου Τάδε», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Κουρουμπλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο εφοπλιστής που κάνει απεργία πείνας στις Παρεμβάσεις: Ο Κουρουμπλής θέλει να κλείσει την Golden Star Ferries

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σήμερα ο ανασχηματισμός – Ποιοι βγαίνουν και ποιοι… μπαίνουν – Όλα τα ονόματα

ΑΚΟΜΑ: Χρυσοβελώνη: «Έπαιρνα κι εγώ το επίδομα ενοικίου – Δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα»

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα