Ίμια: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ακταιωρός «συνόδευσε» τον Π. Καμμένο!

12:40 28/1/2018 - Πηγή: Armynow

Ίμια: Απίστευτη προκλητικότητα που ξεπερνάει κάθε όριο δείχνει η Τουρκία. Η Ελλάδα τιμάει τους Ήρωες της αλλά η Τουρκία με ασέβεια έστειλε ακταιωρό της!

Δείτε: Ίμια: Ατζαμής (;) Τούρκος «τράκαρε» το ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Στις φωτογραφίες από την σημερινή ρίψη στεφάνου στην μνήμη των Ηρώων μας στα Ίμια φαίνεται καθαρά η παρουσία της τουρκικής ακταιωρού σε απόσταση αναπνοής από το πλοίο μας, το ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισε

τον «καουμπόυ» Τούρκο και σήμερα μετέφερε τον Π. Καμμένο στην περιοχή.

Πιθανότατα μάλιστα να πρόκειται για την ίδια ακταιωρό που παραμένει στην περιοχή όπου όπως βλέπετε έχουν συγκεντρωθεί και πλοία και ελικόπτερα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ: ΒΙΝΤΕΟ

Ίμια: Άσχετοι και ανόητοι Τούρκοι πάνε γυρεύοντας

Δείτε και:

Ίμια: Αυτό το σκάφος κατέβασε την τούρκικη σημαία

Μετά την απόδοση τιμών, ο ΥΕΘΑ σημείωσε μεταξύ άλλων:«

Αποφασίσαμε να είμαστε εδώ, μαζί σας, στο«ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», γιατί όπως και όλα τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και οι Ένοπλες Δυνάμεις,εν καιρώ ειρήνης ασκείστε σε συνθήκες πολέμου. Το αποδείξατε περίτρανα τις προηγούμενες ημέρες, όπου με άριστους ναυτικούς ελιγμούς, ακολουθώντας τους κανόνες του ναυτικού δικαίου και τις παραδόσεις του Πολεμικού μας Ναυτικού, χωρίς να δειλιάσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο, αποδείξατε ότι είστε οι άριστοιόχι μόνο στην επίδειξη σημαίας, αλλά και στην προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, με τον κ. Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αποφασίσαμε η ρίψη στεφάνου σήμερα να γίνει από το «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ». Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, ανταποκρινόμενοι στον όρκο σας. Αποτελείτε παράδειγμα για όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Για τους ήρωες που «έφυγαν» υπερασπιζόμενοι την πατρίδα μας ένα είναι το σύνθημα: «Αθάνατοι».»

The post Ίμια: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ακταιωρός «συνόδευσε» τον Π. Καμμένο! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα