Γιατι δεν θα ξανασχοληθούμε με την επίθεση στην ΕΑΑΣ Ξάνθης

18:23 8/2/2018 - Πηγή: Armynow

Η ΕΑΑΣ Ξάνθης παρουσιάζει την δική της αποτίμηση για το περιστατικό με την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της. Δείτε τι απαντάει το Παράρτημα.

Αναφορικά με την ανάρτηση μας Στόχος επίθεσης οι Απόστρατοι! Ο ρόλος του συλλαλητηρίου το Παράρτημα που επικοινώνησε μαζί μας υποστηρίζει πως :

Με καμμία δύναμη ”ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ”

Στέλνει την εφημερίδα ΘΡΑΚΗ σελ 9 Επίσης στέλνει τις πιο κάτω φωτογραφίες «που επιβεβαιώνουν την κατάσταση

των ελάχιστων υλικών ζημιών». Επίσης μας ενημερώνει πως Η πόρτα μας και τα τζαμια δεν έσπασαν , αφού είναι ενισχυμένα TRIPLEX .

Την πόρτα μας άνοιξε στις 4: 15 ο Αντιπρόεδρος ειδοποιηθείς από την Ασφάλεια Ξάνθης. ( Το κλιματιστικό απλά ξεκρέμαστηκε από την ωστικό κύμμα).Παρέδωσε δε στην Ασφαλεια , το σχετικό VIDEO από το CCTV που διαθετει το Παράρτημα.

Και τέλος μας στέλνουν το link με τη συνέντευξη του Προέδρου του Παραρτήματος .
http://www.eaasxanthis.gr/drasteriotetes/synenteuxeproedroueaasxanthesstodemotikoradiophono6-2

Συμπερασματικά, φείλουμε να παραθέσουμε και την ανάρτηση του Προέδρου της ΕΑΑΣ Β. Ροζή για το ΔΣ της ΕΑΑΣ.

Η Ε.Α.Α.Σ. καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις των «γνωστών – αγνώστων» που τα ξημερώματα Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2018 επετέθησαν με γκαζάκια στο Παράρτημα της ΕΑΑΣ στη Ξάνθη και την επομένη ημέρα, 4 Φεβ.2018, έγραψαν συνθήματα στην έδρα της ΕΑΑΑ στην Αθήνα αντίστοιχα.

Το μπαράζ των επιθέσεων αυτών στις Ε.Α.Α. δεν έχει προηγούμενο, καταδεικνύει δε την παντελή έλλειψη ασφάλειας που επικρατεί στη χώρα μας και τη στοχοποίησή μας.

Η Ε.Α.Α.Σ. καλεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη προστασία των Ε.Α.Α. πριν να είναι αργά και πέρα των υλικών ζημιών, θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα.

Τονίζουμε δε προς πάσα κατεύθυνση ότι τίποτα δεν μας πτοεί και θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας για τα θέματα που μας απασχολούν και την επιτέλεση του Εθνικού έργου μας.

Εκ του ΔΣ της ΕΑΑΣ

The post Γιατι δεν θα ξανασχοληθούμε με την επίθεση στην ΕΑΑΣ Ξάνθης appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα