ΓΕΝ: Σημαντική Δωρεά στη Στεφανιαία Μονάδα του ΝΝΑ από «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και Ίδρυμα Λάτση

15:20 3/7/2019 - Πηγή: Armynow

Δωρεά ζωής αποτελεί ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για αναβάθμιση της Στεφανιαίας Μονάδας του ΝΝΑ που πρόσφεραν η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και το Ίδρυμα Λάτση στο ΠΝ

O Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2019, συναντήθηκε με τον κ. Α. Μπούσιο και την κ. Ε.Ε. Στρατάκη, εκπροσώπους της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς

Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ» και τον κ. Δ. Αφεντούλη και την κ. Ε. Λιανού, εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αποδοχή εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού της ευγενούς δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Στεφανιαίας Μονάδας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η δωρεά των οποίων συμβάλλει κατά τρόπο ουσιαστικό στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

The post ΓΕΝ: Σημαντική Δωρεά στη Στεφανιαία Μονάδα του ΝΝΑ από «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και Ίδρυμα Λάτση appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα