Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΥΠΕΘΑ

17:03 17/7/2019 - Πηγή: Armynow

Επίσκεψη στο υπουργείο Άμυνας πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 16:00 στο υπουργείο συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον υφυπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Έγινε δεκτός από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου και αυτή τη ώρα ενημερώνεται για όλα τα θέματα του υπουργείου, στην αίθουσα Ιωάννης Καποδίστριας – αίθουσα

στην οποία συνεδρίαζε στο παρελθόν το ΚΥΣΕΑ.

Στον πρωθυπουργό θα γίνει  ενημέρωση για τις προτεραιότητες αλλά και για τις βασικές ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, κυρίως σε επίπεδο εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά και για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του στρατεύματος.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης που θα αφορούν σίγουρα όλο το εύρος των θεμάτων που αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου θα έχει διαδοχικές επικοινωνίες, μέσω του ειδικού συστήματος του ΕΘΚΕΠΙΧ, με το πλήρωμα φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού, με τους φρουρούς ενός ακριτικού φυλακίου του νοτιοανατολικού Αιγαίου καθώς επίσης και με πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις.

The post Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΥΠΕΘΑ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα