Επισκέψεις Γερμανών και Ιταλών Αξιωματικών – Που πήγαν

21:01 16/2/2018 - Πηγή: Armynow

Η Ελλάδα είναι αυτή την στιγμή στο κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω της Στρατηγικής της θέσης. Ειδικά η Πολεμική Αεροπορία έχει κρίσιμο ρόλο και για το ΝΑΤΟ.

O Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας (Ο.Δ) της Γερμανίας στην Ελλάδα, Συνταγματάρχης Frank Kammerer, επισκέφθηκε την 117 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Ταξίαρχος

(Ι) Νικόλαος Κωσταβάρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Μονάδας και ξεναγήθηκε στους χώρους της.

Η 117ΠΜ αναμένεται άλλωστε να μετραπεί σε διεθνές κέντρο αεροπορικής επιχειρησιακής εκπαίδευσης ενώ είναι η βάση του ΗΝΙΟΧΟΥ

Δείτε και:

Τι έγραψε ο Αμερικάνος πρέσβης για την ΗΝΙΟΧΟΣ

Επίσης από13 έως 16 Φεβρουαρίου 2018 αντιπροσωπεία της Σχολής Άμυνας των Ιταλικών Ενόπλων Δυνάμεων (“Centro Alti Studi de la Difesa”), αποτελούμενη από τον Brigadier General Attilio Iodice και έξι σπουδαστές, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελλάδα.

Κατά την παραμονή της στην Αθήνα η αντιπροσωπεία της ιταλικής σχολής άμυνας παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

The post Επισκέψεις Γερμανών και Ιταλών Αξιωματικών – Που πήγαν appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα