Αλκιβιάδης Στεφανής: Το ιδιαίτερο μήνυμα που έστειλε στους Εθνοφύλακες

18:31 9/7/2019 - Πηγή: Armynow

Ο νέος ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής δεσμεύτηκε ότι θα τιμήσει τον όρκο που έδωσε και πως θα συνεχίσει να υπηρετεί την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις – Ποιοι θα πλαισιώσουν το Επιτελικό του Γραφείο

Από την πλευρά του, ο νέος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, στον χαιρετισμό του τόνισε πως η επιλογή του και η τοποθέτησή του στη θέση αυτή δείχνει την εμπιστοσύνη του πρόεδρου της κυβέρνησης στις Ένοπλες Δυνάμεις. Επιπρόσθετα, ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που περιβάλει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο νέος

ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής έστειλε, όπως είπε, «ιδιαίτερο μήνυμα» στους Εθνοφύλακες και στους Εφέδρους.

Ο Αλκιβιάδης Στεφάνης δεσμεύτηκε ότι θα τιμήσει τον όρκο που έδωσε και πως θα συνεχίσει να υπηρετεί την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. «Στόχος μου είναι η αποτελεσματικότητα» και πρόσθεσε: «Στόχος μου είναι η επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, στόχος μου είναι η επίλυση των προκλήσεων και αυτό θα επιτευχθεί με συνεργασία και, βεβαίως, με τη συνεχή και απόλυτη αφοσίωσή μου στο κύριο υπουργό».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να αποτελέσουν το εργαλείο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει από το δικό του μετερίζι την πρόοδο της πατρίδας. Και γνωρίζοντας τα στελέχη μας και την ποιότητα τους είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα γίνει αυτό».

Να σημειωθεί ότι ο νέος ΥΦΕΘΑ και πρώην Α/ΓΕΣ, έχει πιάσει ήδη δουλειά, καθώς έχει  ζητήσει να τον πλαισιώσουν στο Επιτελικό Γραφείο του υφυπουργού πρώην έμπιστοι συνεργάτες του που τον πλαισίωναν και στο ΕΓΑ/ΓΕΣ, όπως ο πρώην Διευθυντής του Όπλου του Ιππικού-Τεθωρακισμένων Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Κυριάκος, οι εν ενεργεία Ταξίαρχος (ΝΟΜ) Σολκίδης, πρώην νομικός Σύμβουλος του ΓΕΣ, ο πρώην Διευθυντής του ΕΓΑ/ΓΕΣ Συνταγματάρχης (ΤΘ) Παν.Χριστοδούλου, η Συνταγματάρχης (Ν) Γεωργία Σκαρμαλιωράκη, οι οποίοι έχουν πάρει ήδη «φύλλα πορείας» για το γραφείο του ΥΦΕΘΑ και άλλοι.

The post Αλκιβιάδης Στεφανής: Το ιδιαίτερο μήνυμα που έστειλε στους Εθνοφύλακες appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα