Στο σφυρί χειρόγραφο 200 ετών που περιγράφει την σεξουαλική ζωή Οθωμανού playboy

Σε δημοπρασία θα βγει χειρόγραφο 200 ετών και 209 σελίδων που περιγράφει τις καυτές περιπέτειες ενός playboy της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το χειρόγραφο αναμένεται να πιάσει την τιμή των 400.000 ευρώ.

Το χειρόγραφο περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους Times, 85 εικονογραφήσεις ερωτικών σκηνών, που θα έκαναν πολλούς να κοκκινίσουν.

Με βάση όσα γνωρίζουμε για αυτό το μοναδικό κομμάτι ερωτική τέχνης, πρόκειται για χειρόγραφο που είχε παραγγείλει ένας αξιωματούχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με σκοπό να διατηρήσει στην αιωνιότητα τις ερωτικές περιπέτειες που είχε βιώσει στη νιότη του.

Μεταξύ των σκηνών που περιγράφονται στο έργο βρίσκουμε ερωτικές περιπτύξεις πάνω σε… τάφο, ομοφυλοφυλικές επαφές και όργια που θα ζήλευε ακόμα και ο Χιου Χέφνερ.

Ο πρωταγωνιστής του έργου εμφανίζεται σε όλες τις σκηνές να φοράει ένα χαρακτηριστικό τουρμπάνι από σκούρο μπλε και λευκό ύφασμα, το οποίο υποδηλώνει ότι ήταν ευγενής και ότι άνηκε στον στενό κύκλο εμπιστοσύνης του Σουλτάνου.

Το άκρως ακατάλληλο για ανηλίκους ανάγνωσμα έχει τίτλο «Ένας ευγενής θυμάται τη νιότη του» και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς της τέχνης της Μέσης Ανατολής ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα ερωτικής τέχνης από τη συγκεκριμένη περιοχή.

The post Στο σφυρί χειρόγραφο 200 ετών που περιγράφει την σεξουαλική ζωή Οθωμανού playboy appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα