Στην έκθεση «Natural & Organic Products Europe» συμμετείχε η Π. Νοτίου Αιγαίου

Βότανα, αιθέρια έλαια, καλλυντικά απο αλόη, μέλι, μελεκούνια και μπύρα εκπροσώπησαν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση «Natural & Organic Products Europe» που πραγματοποιήθηκε για 22η χρονιά στο Λονδίνο.

Με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση των εξαγωγών, την στήριξη της αναγνωρισιμότητας και προώθησης των πιστοποιημένων φυσικών και βιολογικών προϊόντων των νησιών της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην έκθεση με επτά παραγωγούς των νησιών της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μεγαλύτερους διανομείς και χονδρεμπόρους της

Μεγάλης Βρετανίας, να προβάλουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες αγοραστές, να βρουν αντιπροσώπους και διανομείς, να κλείσουν συμφωνίες και να προβληθούν στα βρετανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετείχαν οι εταιρείες “Organic Islands” με βότανα και αιθέρια έλαια και “Aloe Vera Naxos” με καλλυντικά από αλόη απο την Νάξο, οι “Μελισσοκομική”, “Φίλεμα” και “Melissae” με προϊόντα όπως μέλι και μελεκούνια απο την Ρόδο, η “Nissos” με την μπύρα της, απο την Τήνο και η εταιρεία “Καλύμνιον” από την Κάλυμνο, με προϊόντα μελιού.

Για μια ακόμη φορά, τα εξαιρετικά προϊόντα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου έτυχαν διεθνούς αναγνώρισης, ενώ μάλιστα μέσω της διεθνούς αυτής πολύ σημαντικής έκθεσης, άνοιξαν οι δρόμοι για τον διεθνή ανταγωνισμό, σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, αυτόν των φυσικών και βιολογικών προϊόντων.

The post Στην έκθεση «Natural & Organic Products Europe» συμμετείχε η Π. Νοτίου Αιγαίου appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα