Πτήση που μετέφερε 85 υδραυλικούς επέστρεψε λόγω προβλήματος στις τουαλέτες

Σε κάτι που μοιάζει με διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, η χαμηλού κόστους αεροπορική Norwegian είδε ένα αεροπλάνο της να κάνει αναγκαστική επιστροφή επειδή εμφανίστηκε πρόβλημα στις τουαλέτες.

Πρόβλημα που κανείς από τους 85 υδραυλικούς που ήταν μεταξύ των ταξιδιωτών δεν μπορούσε να επιδιορθώσει!

Αυτό το εξαιρετικά ειρωνικό συνέβη στην πτήση DY1156 από το Όσλο στο Μόναχο το Σάββατο το πρωί, αν και δεν θα έφτανε παρά μόλις μέχρι τα σουηδικά σύνορα, όταν ο πιλότος ενημέρωσε ατάραχος προφανώς τους 85

υδραυλικούς ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο του Όσλο γιατί οι τουαλέτες ήταν βουλωμένες!

Δεν είναι σαφές τι έκαναν τόσοι πολλοί υδραυλικοί πάνω στην πτήση, ξέρουμε όμως ότι όλοι τους είναι υπάλληλοι σχετικής νορβηγικής φίρμας (Rørkjøp) και κάπου θα πήγαιναν προφανώς ως ομάδα.

Και επειδή στη Νορβηγία γέλασαν και οι πέτρες, ο διευθύνων σύμβουλος της Rørkjøp, Frank Olsen, δήλωσε κατόπιν πως οι υπάλληλοί του δεν μπόρεσαν να παρέμβουν και να γλιτώσουν χρόνο και ταλαιπωρία σε όλους, καθώς η επισκευή των υδραυλικών του αεροπλάνου γίνεται μόνο από το εξωτερικό μέρος.

«Θα μας άρεσε να έχουμε φτιάξει τις τουαλέτες, αλλά δυστυχώς αυτό πρέπει να γίνει απέξω, κι έτσι δεν ρισκάραμε να στείλουμε έναν υδραυλικό να δουλέψει στα 10.000 μέτρα», είπε στο τοπικό μέσο «Dagbladet». Το καταχάρηκαν όμως όλοι το πόσο ειρωνική μπορεί να γίνει η ζωή: «Υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο αεροπλάνο, με την ειρωνεία για τις χαλασμένες τουαλέτες κι όλα αυτά».

The post Πτήση που μετέφερε 85 υδραυλικούς επέστρεψε λόγω προβλήματος στις τουαλέτες appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα