Πολάκης: Βραβείο στον Φράγκο Φραγκούλη ως δήμαρχος Σφακίων (φωτο)

Σφοδρή επίθεση εναντίον του στρατηγού εν αποστρατεία Φράγκου Φραγκούλη, εξαπέλυσε μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ωστόσο ο σημερινός υπουργός, μόλις πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2013, ως δήμαρχος Σφακίων, βράβευσε όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη!

Ειδικότερα σχολιάζοντας το συλλαλητήριο ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «ομάδες των

μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια “σοβαρή Ακροδεξιά με φαήλους, σαμαράδες, γεωργιαδηδες” και στρατηγούς τύπου “ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις” με μια λογική τύπου “που είναι ένας λοχίας να μας σώσει”», «φωτογραφίζοντας» και την ομιλία του στρατηγού.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης πέντε χρόνια πριν, τον Ιανουάριο του 2013, είχε υποδεχθεί ως δήμαρχος τον Φραγκούλη Φράγκο στα Χανιά ανακηρύσσοντας τον στρατηγό επίτιμο δημότη Χανίων.

Μάλιστα, τότε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον στρατηγό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο παππούς του, καταγόταν από τα Σφακιά, ενώ ο ίδιος είναι ένας στρατιωτικός, ο οποίος υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις».

Ο τότε Δήμαρχος, του απένειμε μάλιστα μια τιμητική πλακέτα ενώ παράλληλα του δώρισε ένα Κρητικό μαχαίρι και μια υφαντή πετσέτα.

Σήμερα όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Ο αναπληρωτής υπουργός άλλαξε άποψη και τον κατατάσσει κάπου ανάμεσα στους νοσταλγούς της χούντας!

Ακολουθεί η πρόσφατη ανάρτησή του

The post Πολάκης: Βραβείο στον Φράγκο Φραγκούλη ως δήμαρχος Σφακίων (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα