Πάτρα: Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που διακινούσαν ναρκωτικά

Σπείρα που μετέφερε περισσότερα από εννέα κιλά κάνναβης, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών. Συνελήφθησαν τρεις άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, 37, 33 και 28 χρόνων και μια 26χρονη ομοεθνής τους.

Αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο και την 26χρονη να κινούνται με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Πατρών, με κατεύθυνση προς την Πάτρα,

ενώ στην ίδια κατεύθυνση προπορευόταν με αυτοκίνητο, ο 37χρονος, ο οποίος λειτουργούσε, ως προπομπός.

Όταν έφθασαν στο Ρίο, ο προπομπός παρέλαβε τον 28χρονο, ενώ ο 33χρονος και η 26χρονη ακολουθώντας διαφορετική πορεία, μετέβησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου, όπου έκρυψαν μέσα σε θάμνους τρεις σακούλες.

Έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σημείο που οι δράστες είχαν κρύψει τις σακούλες, βρήκαν 11 συσκευασίες, που περιείχαν περισσότερα από εννέα κιλά κάνναβης και στην συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη των τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι οι τρεις άνδρες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

The post Πάτρα: Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που διακινούσαν ναρκωτικά appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα