Π. Αττικής: Αναβαθμίζεται το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δάσος Χαϊδαρίου

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Διάστρωση συνθετικού χλοοτάπητα και εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Α? Αθλητικού Κέντρου Δήμου Χαϊδαρίου», υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος. Το έργο, προϋπολογισμού 360.100 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας.

Σκοπός του έργου είναι η λειτουργική αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 3ης Σεπτεμβρίου,

στο Δάσος Χαϊδαρίου, προκειμένου να αποτελέσει ασφαλή χώρο άθλησης και προπόνησης για σειρά αθλητικών σωματείων του Δήμου Χαϊδαρίου.

Το έργο αφορά στην απομάκρυνση του υπάρχοντος φυσικού χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου και στη διάστρωση νέου συνθετικού. Το συνολικό εμβαδόν του φυσικού χλοοτάπητα που πρόκειται να αποξηλωθεί και να αντικατασταθεί είναι 8.600 τ.μ.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Χαϊδαρίου.

The post Π. Αττικής: Αναβαθμίζεται το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δάσος Χαϊδαρίου appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα