Οι απειλές των μελών του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογράφο (βίντεο)

Βίντεο από την επίθεση σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια που έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα σήμερα το πρωί, προκαλώντας υλικές ζημιές και φθορές, δόθηκε από τους ίδιους στη δημοσιότητα.

Γύρω στις 10:00 το πρωί, τα μέλη της Αναρχικής ομάδας εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καϋμενάκη και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές, τις συσκευές αυτές τις έλουσαν με αλατόνερο.

Μέλος του Ρουβίκωνα, φορώντας καπέλο και καλύπτοντας με ένα μαντίλι το πρόσωπό του, εκτοξεύει απειλές κατά της Ουκρανίας Καϋμενάκη. Μεταξύ άλλων,

της λέει: «Ξέρουμε πως φοβάσαι και πως θες να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση. Σου συνιστούμε να το κάνεις. Ολοι οι συμβολαιογράφοι έχετε προειδοποιηθεί, θα έρθουν χειρότερα. Σου μιλάω πολύ ήρεμα τώρα, αλλά αν συμμετάσχεις σε άλλο πλειστηριασμό, θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά».

Όση ώρα το συγκεκριμένο μέλος του Ρουβίκωνα μιλούσε στη συμβολαιογράφο, τα υπόλοιπα μέλη της αναρχικής ομάδας κατέστρεφαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ρίχνοντας αλατόνερο.

The post Οι απειλές των μελών του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογράφο (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα