Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ετοιμάζεται να ανοίξει McDonalds

Νέα σελίδα στις σχέσεις μεταξύ Νοτίου και Βορείου Κορέας άνοιξε την Παρασκευή, όταν στην διακορεατική σύνοδο κορυφής ο πρόεδρος της Νοτίου Κορέας, Μουν Τζάε Ιν και ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για εδραίωση της ειρήνης στην περιοχή.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να κάνει ένα βήμα παραπέρα και με την προοπτική της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ μέσα στον Μάιο, δεν αποκλείεται να ζητήσει από τις ΗΠΑ να κάνουν επενδύσεις

στη Βόρειο Κορέα.

Ο Τσανγκ Ιν Μουν, ειδικός σύμβουλος του προέδρου της Νοτίου Κορέας, δήλωσε πως δεν αποκλείεται ακόμα και υποκαταστήματα της γνωστής αμερικανικής αλυσίδας fast food «McDonalds» να «ξεφυτρώσουν» στους δρόμους της Πιονγκγιάνγκ καθώς η ένταση μεταξύ της απομονωμένης χώρας και της Δύσης έχει υποχωρήσει.

«Θέλουν αμερικανικές επενδύσεις. Καλωσορίζουν Αμερικανούς χορηγούς και πολυμερείς κοινοπραξίες που έρχονται στη Βόρεια Κορέα», δήλωσε ο σύμβουλος του Νοτιοκορεάτη προέδρου και συμπλήρωσε πως δεν αποκλείεται ακόμα και η ανέγερση ενός «Πύργου Τραμπ» στην μοντέρνα πλέον Βόρεια Κορέα.

The post Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ετοιμάζεται να ανοίξει McDonalds appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα